To je to što me zanima!

P. Hilton: Moji su me dečki iskorištavali samo za seks

Paris se požalila da su je bivši dečki iskorištavali za seks, novac, a neki i za slavu. Ona je danas u sretnoj vezi s rokerom Benjijem Maddenom (29)
Vidi originalni članak

Bogata nasljednica Paris Hilton (27) u prošlosti nije imala previše sreće s dečkima. Jedan od njih, Rick Salomon prodao je njihovu snimku seksa za desetke milijuna kuna. Rick je bio tek jedan od muškaraca s kojim je Paris bila u vezi. Trendseterica je imala kratke afere s Nickom Carterom, Parisom Latsisom i Stavrosom Niarchosom zbog čega su je mediji proglasili promiskuitetnom.
- Voljela sam Ricka tri godine, a on me izdao. Zbog njega sam se osjećala poniženom i osramoćenom. Zapravo, gotovo me svaki dečko s kojim sam izlazila iskorištavao za seks ili za novac, ali najčešće su htjeli postati slavni. Nakon nekog vremena sam se počela pitati zašto bi netko htio biti sa mnom - izjavila je Paris za britanske medije. Ona je trenutačno u sretnoj vezi s rokerom Benjijem Maddenom (29) za kojeg kaže da joj je najbolji prijatelj i zna da ju on neće nikad povrijediti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gucica 03.11.2008.

    Ma neeee oni su vidili koliko si pametna i dobra cura pa su se odmah zaljubili u tebe,sex im nije bio niti na kraj pameti!

  • nebojsacolic 02.11.2008.

    a sto si ti bila sa tim jebcima,jeli ???????????????

  • sprinterica 02.11.2008.

    ma neeeeeeeee, s.....š

Komentiraj...
Vidi sve komentare