To je to što me zanima!

Pa recite da ne zna što radi... Miley na vrhovima top ljestvica

Njezin prijašnji album 'Can't Be Tamed' 2010. godine bio je na osmom mjestu britanskih ljestvica, dok je novi 'Bangerz' zauzeo prvo kao i hit 'Wrecking Ball'
Vidi originalni članak

Otkako je provokativnim nastupom s Robinom Thickeom na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards šokirala javnost, Miley Cyrus (20) ne prestaje puniti novinske stupce. Zahvaljujući tome, njezin singl i novi album zasjeli su na prvo mjesto ljestvica u Velikoj Britaniji. Ona je prva glazbenica ove godine čiji su singl ''Wrecking Ball' i novi album Bangerz zauzeli prvo mjesto na službenoj britanskoj ljestvici. Reagirajući na vijest o svom dvostrukom uspjehu, Cyrus je  za OfficialCharts.com izjavila da jedva čeka povratak u Veliku Britaniju sljedećeg mjeseca jer veoma cijeni ljubav tamošnjih obožavatelja. 

Miley je prvi put pošlo za rukom osvojiti vrh britanske ljestvice. Njezin prijašnji album 'Can't Be Tamed' iz 2010. godine prije tri godine bio je na osmom mjestu. 

Miley su ponudili milijun dolara da pristane režirati pornofilm

Idi na 24sata

Komentari 23

  • PetraBubalo 30.10.2013.

    Ona je draga cura ali joj je slava udarila o glavu. .

  • miha111 15.10.2013.

    Ako si prevedete tekst i ako pogledate video na 1.24 vidjet cete da je ovo dijete masona i stvorena je da promovira zlo i naopako,svidjelo se to kome ili ne!!!

  • beemaja 15.10.2013.

    Sve se vrti oko love i svaki neukus i vulgarnost su,nažalost, dozvoljeni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare