To je to što me zanima!

Pa zar opet?! Bianca Censori tek prozirnom trakom prekrila svoje bujne grudi: 'On je manipulira'

Kanye West i Bianca Censori ne prestaju s provokativnim izdanjima. U Italiji su već neko vrijeme, na odmoru, a Talijani su već pokrenuli istragu zbog neprimjerenog odijevanja. Par, očito, ne mari za to
Vidi originalni članak

Bianca Censori (28), partnerica Kanyea Westa (46), ne prestaje šokirati Talijane svojom oskudnom i neprimjerenom odjećom. Par je već nekoliko puta izazvao skandal tijekom svojeg odmora. 

Ovog puta je Bianca prošetala ulicama Firence u kratkim hlačicama, a grudi je prekrila tek jednom trakom boje kože, kroz koje su se vidjele bradavice. Traku je stalno morala namještati jer je klizila s njenih grudi, a dodatno je privukla pozornost prozirnim štiklama koje su se na trenutke činile pretijesne za njezina stopala. 

Par svojim skandaloznim ponašanjem i neprikladnim odjevnim kombinacijama već neko vrijeme izluđuje Talijane. Bianca se u javnosti već nekoliko puta pojavila golih grudi koje je prekrivala prozirna odjeća. Mnogi vjeruju kako se iza bizarnih kombinacija krije upravo Kanye. 

'NEDOSTATAK POŠTOVANJA' Pokrenuli istragu protiv Westa i Biance: Ona je hodala Italijom polugola, on pokazao stražnjicu

Stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju, Judi James, rekla je za Daily Mail kako se prema odnosu para vidi da Kanye dominira svojom partnericom. 

- Ili njih dvoje izvode neki bizarni performans kako bi privukli pozornost ili ovo što Kanye radi izgleda kao ekstremna verzija onoga za što je optužen ranije, dominaciju i kontroliranje odjevnih kombinacija svojih partnerica - rekla je James. 

NEPRISTOJNI U VENECIJI Kanye i Bianca dobili doživotnu zabranu vožnje na brodu nakon što je reper pokazao stražnjicu

Podsjetimo, talijanska policija pokrenula je istragu protiv repera Kanyea i Biance koji u zadnje vrijeme svojim ponašanjem privlače jako puno pažnje. Nedavno su ih fotografi uhvatili u 'kompromitirajućem' trenutku, gdje je reper pokazao stražnjicu dok su se vozili na brodu kroz venecijanske kanale. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mudro_slovo 13.09.2023.

    Lako što se nešto nazire, nego je žena neukusno odjevena. Čovjek također, izgleda kao smrtonoša.

  • Privatnik 13.09.2023.

    Ma zamislite, naziru se bradavice! Dakle, to je dio na koži žene koji ne smije biti viđen, pokazan i mora ga se uvijek sakriti! To komadić tijela kroz koji one najčešće hrane bebe. Znači, to je prostota i sramota ako se vidi ili samo nazire! Kod muškaraca to nije bitno i mogu imati nepokrivene i nesakrivene obje bradavice makar se vide i preko mokre odjeće. Kakvo smo licemjerno, odvratno i bolesno društvo postali!!

  • Mr. Pickles 13.09.2023.

    Visulja sisulja 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare