To je to što me zanima!

Pala fotka s Gibonnijem: 'On je naš obiteljski glazbeni miljenik'

Glazbena diva Neda Ukraden zaslužna za brojne evergreene, splitskog je kantautora srela na snimanju filma o Đorđu Novkoviću
Vidi originalni članak

Moja obitelj i ja rado ga slušamo. Gibonni je naš obiteljski glazbeni miljenik i rado bih otpjevala nešto iz njegovog pera, kaže Neda Ukraden (68) koja je na društvenim mrežama podijelila fotografiju sa splitskim glazbenikom. 

- Jedan lijepi susret na snimanju filma o Đorđu Novkoviću sa talentiranim Gibonijem! Ko zna, možda se rodi neka pjesma!!!?- napisala je pjevačica ispod fotografije na društvenim mrežama. 

Glazbena diva zaslužna za brojne evergreene, splitskog je kantautora srela na snimanju filma o Đorđu Novkoviću. Hrvatska glazbena unija na čiju inicijativu i nastaje dokumentarac, pozvala je Novkovićeve suradnike, pjevače kao i kolege autore s kojima je skladatelj surađivao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upravo s njime sam ostvarila najveće hitove poput 'Zora je' i 'Došlo doba da se rastajemo'. Đorđe je bio moj sugrađanin, skupa smo počinjali. Budi se u meni i zadovoljstvo i tuga jer njegovim odlaskom osjeća se veliki jaz. S radosti pamtim dane stvaranja pjesama - kaže Neda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neda je nedavno oduševila javnost fotografijom u kupaćem kostimu koja je prikupila čak 100.000 pregleda. Iako izgleda savršeno, pjevačica dodaje da je, kao i svaka žena, i ona sebi uvijek nesavršena. No, ističe, s godinama, sa zrelosti, zavoljela je svoje tijelo, ponosi se njime sa svim nesavršenostima i celulitom. 

SEZONA JE OTVORENA Prešle su 50.: Ukraden, Sasso, Brena i Alka šepure se plažama

- Što ćemo sad? Nemam više 20 godina i izgledam kako izgledam. Neću valjda na zatezanja, pritezanja, rigorozne dijete... Moje tijelo je takvo jer brinem o zdravlju. Kad vagnem estetsko i zdravstveno, u ovim godinama zdravstveno mora imati prioritet - ističe Neda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Hipik16 02.07.2019.

    nikada nisam lagao pa neću ni sada kosa mi je otpala a narasla brada

  • 02.07.2019.

    Gibo di ti je utekla kosa.?

  • user_57736 02.07.2019.

    Ne razumijem nikako osobe iz javnog života koje stalno ističu svoj mladenački izgled koji je zasluga gemetike ili kako gđa Neda kaže zbog toga što je radoholičar. Pa sve je vidljivo kako nitko od njih nije odolio tretmanima ili operacijama kako bi taj izgled postigli. Priznaj brate i gotovo. Dovoljno je samo usporediti sliku od prije 1-2 god i sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare