To je to što me zanima!

Paldum: 'I danas na pozornici osjećam trnce kao prvi put...'

Kraljica sevdaha Hanka Paldum ima veliku tremu prije koncerta, a svoju publiku doživljava kao prijatelje u gostima
Vidi originalni članak

Jutro uoči važnog koncerta budem šutljiva, isključim se iz svakodnevice, skupljam energiju i budem u svom svijetu. Bitno mi je da me nitko ne opterećuje, kaže Hanka Paldum (63).

Kraljica sevdaha večeras u rasprodanom Lisinskom slavi 45 godina karijere. Ne skriva da ima tremu uoči nastupa.

- Ako je nemaš, ako ne razmišljaš kako će ispasti, onda si bezosjećajan, drvo, kamen. Te slatke trnce, uzbuđenje, osjećam kao i na prvom koncertu. Na pozornici se ponašam kao da su mi doma došli prijatelji - rekla nam je Paldum.

Milić Vukašinović napisao je megahit 'Zelene oči'. Prvi mangup bivše zemlje i strogo odgojena, fina djevojka nisu imali problema u suradnji.

- Dok je bio sa mnom, trudio se biti pristojan. Kad bi pretjerao samo sam rekla ‘Milićuuu’. Oduvijek je bio boem, ali lijepe duše - smatra Hanka.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MladenBajic_1 14.10.2019.

    Vječna kraljica

  • Policija 14.10.2019.

    Kad god pisete o glazbi svaki put vam se potkrade neka greska. Milic Vukasinovic nema nikakve veze s pjesmom “Zelene oci”, tu pjesmu je skladao Mijat Bozovic. Milic je tek 80-ih poceo raditi s Hankom.

  • Jole41 14.10.2019.

    Ovo je Dama , ovo je narodna Divna , pod narodna mislim da je žena čvrsto na zemlji, bliska narodu i malim ljudima,upoznao sam je prije par god radio u org. njenog koncerta, woow ...gospođa dama No 1 .... kad bi se trećina njenih kolegica ugledalo na nju domaća narodna scena bi i ličila na nešto, Hanka i Halid dvije Bosanske žive legende.

Komentiraj...
Vidi sve komentare