To je to što me zanima!

Paltrow je htjela da ona i Chris nastave glumiti da su zajedno

Gwyneth i frontmen Coldplaya tvrde da su se razišli kao prijatelji i da će ostati obitelj. Djecu Apple i Mosesa odveli su i na zajednički obiteljski odmor na Bahame
Vidi originalni članak

Gwyneth Paltrow (41) i Chris Martin (37) prije dva tjedna objavili su da se razilaze nakon deset godina braka. Mnogi su taj prekid proglasili najciviliziranijim u povijesti. 

Rastali su se kao prijatelji i ostat će obitelj, tvrdili su. Čak su i otišli na zajednički odmor na Bahame. Najvažnije im je da njihova djeca Apple (9) i Moses (8) budu zaštićena i ne osjete posljedice razvoda. 

Izgleda da ipak nije sve tako savršeno kako se čini. Izvori bliski paru kažu kako je pjevač inzistirao na tome da objave kako su se razišli. Izvor je New York Postu kazao kako je Gwyneth htjela nastaviti glumiti da su zajedno i da je među njima sve u redu.  Neki dan je čak objavila 'fotku' na kojoj još uvijek ima vjenčani prsten. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bobby Smith 12.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dani bani 11.04.2014.

    nikad mi se nije sviđala

  • kung fu panda 11.04.2014.

    što nisi malo popustila lajnu možda bi i pristao glumiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare