To je to što me zanima!

Pam zavapila: Kim, znam da si dobra osoba, ne nosi više krzno

Bilo je lijepo vidjeti te na tjednu mode u New Yorku. Znamo se godinama, ali moram te javno zamoliti da prestaneš dozvoljavati da životinje nastave biti najveže žrtve modne industrije, piše Anderson
Vidi originalni članak

Pamela Anderson (50) veliki je borac za prava životinja. Glumica je napisala otvoreno pismo Kim Kardashian (36) u kojemu je moli da više ne nosi krzno. Glumica je istaknula kako Kim poznaje godinama te da su se nedavno srele na tjednu mode u New Yorku. 

- Znam da si dobra osoba te da imaš dobro srce i molim te da pokažeš suosjećanje s pravim žrtvama mode koje se okrutno ubija - poručila je Anderson reality zvijezdi u otvorenom pismo kojeg je objavila na svojoj insternetskoj stranici. 

- Mislim da bi bila užasnuta kada bi znala kako izgledaju farme na kojima se uzgajaju životinje - dodala je Pamela bivša zvijezda 'Baywatcha' koja već godinama surađuje s PETA-om. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 18.09.2017.

    dobro joj je spustila

  • M.BOCWANNA 18.09.2017.

    Veli krpa zakrpi.🦂

  • Art Vandelay & Son, Inc. 18.09.2017.

    Pammy je bila protiv svakog oblika krznenosti još tamo kad je procurio kućni video...xD (usput, odličan, možda najbolji home video ikad objavljen)

Komentiraj...
Vidi sve komentare