To je to što me zanima!

Pamela (50) zbog novog dečka (32) se preselila u Francusku

Anderson i Rami su se upoznali na crvenom tepihu prošlogodišnjeg festivala u Cannesu i od tada su nerazdvojni. Sredinom prošle godine paparazzi su ih snimili u restoranu u Nici
Vidi originalni članak

Iako to još nije službeno potvrdila, čini se da se Pamela Anderson (50) zaljubila u francuskog nogometaša Adila Ramija (32).

Šuška se da se zvijezda nekad popularne američke serije 'Spasilačka služba' zbog igrača kluba Olympique de Marseille planira preseliti u Francusku, točnije, u njegov rodni grad Marseille. Sa sobom planira povesti i zlatnog retrivera Zuzua, piše internetski portal TMZ koji ima i ekskluzivne fotografije spoja.

Pamela je, kažu njezini prijatelji, u stalnom kontaktu sa sinovima Dylanom (20) i Brandonom (21) koji žive u Americi, ali ju često posjećuju. Glasine kažu da se do daljnjega ne namjerava vraćati u Ameriku.

Britanski Daily Mail pak piše da su Pamelini sinovi već upoznali majčinog novog dečka te da 'odobravaju' njihovu vezu.

NASTUPA PO NJEMAČKOJ Pamela pokazala guzu u trikou pa mađioničaru 'ukrala' show

Par se upoznao na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu i od tada su nerazdvojni. Sredinom prošle godine paparazzi su ih snimili u luksuznom restoranu u Nici.

Nogometaš je bio u vezi s manekenkom Sidonie Biemont (35) s kojom je dobio blizance, a zvijezdu 'Spasilačke službe' povezivali su s Julianom Assangeom (46), osnivačem WikiLeaksa.

Pamela je često posjećivala Assangea u ekvadorskoj ambasadi u Londonu u kojoj on živi od 2012. kada su švedski tužitelji izdali europski uhidbeni nalog. Naime, Juliana su tamo optužili za silovanje nekoliko žena.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • davor430 24.01.2018.

    To je prava zena...koji sretnik

  • maxim m 24.01.2018.

    nju razumim,voli mlado meso al njega ne,biće su mu kriteriji nula...daj šta daš...

  • Loš_sin 24.01.2018.

    Baba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare