To je to što me zanima!

Pamela Anderson otkrila: Moji sinovi su bili zgroženi kad sam se odlučila prestati šminkati...

Kod kuće sam bez šminke, pa zašto ne i na Paris Fashion Weeku? Zaista nisam znala da će to itko primijetiti, ali drago mi je da je to postala pozitivna poruka, rekla je ranije Pamela
Vidi originalni članak

Glumica Pamela Anderson (56) u posljednje vrijeme ne koristi šminku te je odlučila prigrliti svoj prirodan izgled. Posljednjih mjeseci bez trunke šminke stiže na crvene tepihe i oduševljava žene svojom ljepotom. Sada je u intervjuu za Highsnobiety otkrila da njezini sinovi, koje je dobila s bivšim suprugom Tommyjem Leejem (61), nisu zadovoljni njezinom odlukom. Brandon Thomas (27) i Dylan Jagger (26) su, kako tvrdi, bili 'zgroženi' kada su saznali za to.

'REVOLUCIJA JE POČELA' Plastične operacije ostavila iza sebe, a više se ni ne šminka: Svi hvale izgled Pamele Anderson

- Moji dečki su rekli: 'Mama, moraš imati glam tim. 'Moji agenti su me pitali: 'Gdje ti je stilist? Rekla sam im da znam sama obući haljinu i da mi ne treba netko da mi zakopča bluzu. Bili su zgroženi - rekla je Pamela, koja je svejedno nastavila izlaziti bez šminke.

Pamela nije očekivala da će njezina odluka naići na takve reakcije, pogotovo pozitivne od strane njezinih kolega, kao što su Jamie Lee Curtis i Scarlett Johansson.

- Kod kuće sam bez šminke, pa zašto ne i na Paris Fashion Weeku? Zaista nisam znala da će to itko primijetiti, ali drago mi je da je to postala pozitivna poruka - rekla je ranije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nenicaenica 19.03.2024.

    Svaka joj čast, treba imati hrabrosti za ovo. Pogotovo kada si pod svjetlom reflektora i svi te slikaju. Na fotki bez šminke, boljee da se ne vidim.

  • mars7 05.03.2024.

    Ne Mari za izgled briga je  sta drugi misle 

  • linguza 05.03.2024.

    Izgleda kao strasilo. Malo, sa vrlo malo neprimjetne sminke izgledala bi normalno, ovako negledljivo. Dobro je Coco C izjavila."Ne postoji ruzna zena, samo lijena" Svatko- zena/muskarac treba drzati do sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare