To je to što me zanima!

Pamela Anderson priznala zašto se više ne šminka: 'Nakon njene smrti sam prestala, bila je sve'

Glumica se na ovogodišnjem Tjednu mode u Parizu pojavila bez šminke, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a sad je otkrila i zašto je to učinila
Vidi originalni članak

Glumica Pamela Anderson (56) prošlog je mjeseca šokirala javnost kad se pojavila bez šminke na pariškom Tjednu mode. U intervjuu za People otkrila je zašto se pojavila u neočekivanom izdanju.

'REVOLUCIJA JE POČELA' Plastične operacije ostavila iza sebe, a više se ni ne šminka: Svi hvale izgled Pamele Anderson

- Kod kuće sam bez šminke, pa zašto ne i na Paris Fashion Weeku? Zaista nisam znala da će to itko primijetiti, ali drago mi je da je to postala pozitivna poruka - rekla je Anderson.

Kanadska glumica dobila je niz pozitivnih komentara zbog izbora da se ne šminka, a komplimente su joj uputile i kolegice Jamie Lee Curtis i Scarlett Johansson. Pamela se ne srami svog starenja, a takvu poruku šalje i publici.

- Ja to zovem životom, a ne starenjem. Uzaludna je jurnjava za mladošću. Sve što možemo učiniti je prigrliti ono što jesmo u trenutku u kojem jesmo, i biti u redu s time gdje nam sada noge stoje - objasnila je glumica koja je svoju popularnost stekla ulogom u seriji 'Spasilačka služba'.

BURAN ŽIVOT SLAVNE PLAVUŠE Pamela Anderson proslavila 56. rođendan: Obilježila ju je seks snimka, udavala se pet puta...

Anderson je rekla kako je pojam ljepote počela drugačije shvaćati nakon što je 2019. godine preminula njena vizažistica Alexis Vogel.

- Alexis je bila najbolja. I od tada sam jednostavno osjećala da mi je bez Alexis jednostavno bolje da se ne šminkam - priznala je glumica.

Zvijezda filma 'Baywatch' nekoć se podvrgavala estetskim operacijama i velikoj količini šminke, no sad želi živjeti neopterećeno.

- Ispod noktiju uvijek imam prljavštinu. Tako da je lijepo nositi dijamante samo da to malo uljepšate - rekla je Pamela za People.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bree77 06.11.2023.

    A dobro sad i prljavo ispod noktiju....još se prestani prati..

  • dancefloor 06.11.2023.

    Ona se načistila poštolja tak da se zasitila i ide u douhovne obnove:)

  • sircus 06.11.2023.

    sta osta od one ljepote...jbt zivot

Komentiraj...
Vidi sve komentare