To je to što me zanima!

Pamela o zlostavljanju: Znalo se koje ljude treba izbjegavati

Ispričala je kako je, kad je tek stigla u Hollywood, dobivala ponude za privatne audicije i slične stvari, koje joj uopće nisu imale smisla. Pamela je u holivudskom svijetu već 30 godina
Vidi originalni članak

Glumica Pamela Anderson (50) otkrila je kako je ‘naučila’ da se ne dovodi u situacije u kojima bi moglo doći do, kako kaže, seksualno neprimjerenog ponašanja.

- Znalo se da određene producente i ljude u Hollywoodu treba izbjegavati, osobito privatno. Znaš u što se upuštaš ako odeš sama s njima u hotelsku sobu - rekla je zvijezda ‘Baywatcha’.

Dodala je kako je, kad je tek stigla u Hollywood, dobivala ponude za privatne audicije i slične stvari, koje joj uopće nisu imale smisla. Pamela je u holivudskom svijetu već 30 godina.

Nedavno ju se povezivalo s Julianom Assangeom (44). Naime, Pamela ga je često posjećivala u ekvadorskoj ambasadi u Londonu u kojoj on živi od 2012. godine kada su švedski tužitelji izdali europski uhidbeni nalog. Naime, Juliana su tamo optužili za silovanje.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Belzi 02.12.2017.

    Naravno da je ostala ziva. Rekla je istinu. Svaka pametna zena zna da ne treba ici muskarcima u sobe, da se ne ide na privatne zabave, jer ce je inace izje.... svaka zdravorazumna zena/djevojka zna da nije pametno sjesti u vozilo cak ni dobro poznate muske osobe jer te moze poceti nasrtati... za to ti je potreban samo zdravi razum. A ne kasnije optuzivati muzjake koji se rukovode nagonima a ne mozgom. Ja ne opravdavam nikakvo nasilje, ali jako je pametno pokusati izbjeci delikatne situacije. Kasnije je badave vikati kako su oni nasilnici.

  • 02.12.2017.

    ima u holywoodu puno toga ,samo zašto su šutjeli sve ove godine...pamela dobro izgleda

  • istri 02.12.2017.

    ona je :naj medzu naj. od pete do glave ako je dala dala je komu je ona htjela. nije od danas mnoge Koje su govorile : dodzi Toni dirajme kad ju je toni dirao derala se mamaaaaaaa toni me dira. jedan put danas drugi za 50 g. pa umreti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare