To je to što me zanima!

Pamela, pa što ti je to na glavi? Anderson izgleda kao strašilo

Na dodjelu WMA u Monte Carlu bivša Playboyeva zečica došla je s perikom na glavi i 'tonom' šminke na licu. Mnogi su komentirali da izgleda neprepoznatljivo
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme bivša Baywatch ljepotica 'fura' modernu kratku frizuru. I dalje održava platinastu boju kose i izgleda kao prava diva. Ipak, za odlazak na dodjelu World Music Awards u Monte Carlu, Pamela Anderson (46) odlučila se 'vratiti korjenima'. 

Bivša Playboyeva zečica na glavu je stavila periku. Perika je bila toliko loša da su je mnogi jedva prepoznali kad je izašla iz auta na crveni tepih. 'Strašilo look' Pamela je upotpunila prenaglašenom šminkom - na licu je imala 'fasadu' od pudera i oči je naglasila s previše crne olovke i maskare. 

Dok je pozirala, podizala je haljinu kako bi joj se vidjele cipele ukrašene kristalićima, sa strane su joj se čak i nazirale grudi, no svi su buljili samo u njenu 'slamastu' periku koja ju je više poružnila, nego joj pomogla da izgleda kao 'seks-bomba' kakva je bila davnih dana. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 28.05.2014.

    pazi ovo-nisu je prepoznali kad je izašla na crveni tepih...ja dođem na roštilj s naočalama i ljudi koje sam zadnji put vidjela prije 6 mjeseci se ponovno upoznavaju samnom....

  • kamen sa srca 28.05.2014.

    Pisac ovog smiješnog članka je vjerojatno neka frustrirana djevojka u ranim dvadesetima :-)

  • muskarac 28.05.2014.

    zapravo izgleda lose SAMO iz JEDNOG razloga a to je....prelose je nasminkana ali stvarno preeeeloooseeee, izgleda ka da su je sinovi sminkali onako za igru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare