To je to što me zanima!

Pameli se crvenjelo lice, na promociju joj došlo 20 ljudi

Bivšoj Playboyjevoj zečici se navodno zacrvenjelo lice od neugode vidjevši koliko je obožavatelja došlo na njenu promociju nove modne kolekcije
Vidi originalni članak

Prsata starleta u Miamiju je u utorak imala promociju svoje nove modne kolekcije 'A*Muse'. Iako je Pamela Anderson (41) došla u crnoj uskoj haljini koja joj je izbacivala bujan dekolte u prvi plan, bivša Playboyjeva zečica ipak nije uspjela privući obožavatelje. Američki mediji prenose kako se u noćnom klubu pojavilo 20 ljudi, zbog čega se Pamelino lice navodno zacrvenjelo od neugode. Da bi ušli u klub, posjetitelji su morali platiti 130 kuna. Glumica na modnim projektima surađuje s dizajnerom Richiejem Richom, s kojim se nekoliko puta i prošetala modnom pistom na raznim Tjednima mode.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • thrys 03.02.2010.

    A šta se ima crvenjeti... kod nje cijenim to što iako ima para, masu je dala za nezbrinute životinje, baš sam gledala par priloga gdje je iskreno pomogla i bez prenemaganja... doista cijenim ljude koji pomažu najslabijima (bilo životinjama ili ljudima), i zato više poštujem nju nego neke nazovi glumce koji gotovo žive u dijamantima a imaju tu moć pomoći. Go Pam!

  • badro delgado 03.02.2010.

    gotova si, tvoje vrijeme je proslo!!

  • jasy 03.02.2010.

    ima mladzi od njih ona je vec ostarila i zaboravljenja i poznata samo po grudima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare