To je to što me zanima!

Pameli se sviđa Assange: Bila bih idealna prva dama uz njega

Glumica je otkrila da obožava provoditi vrijeme s osnivačem WikiLeaksa i da mnogo razgovaraju. Nije joj bila namjera da se između njih pojavi romansa, ali 'stvari se ipak događaju'
Vidi originalni članak

Čini se da se Pamela Anderson (49) i Julian Assange (44) i dalje intenzivno druže. Glumicu i dalje viđaju u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, a sada je progovorila o njihovoj vezi.

- Sa Julianom sam razgovarala više nego sa svim svojim muževima zajedno - rekla je Pamela koja iza sebe ima tri propala braka. Otkrila je kako je oduvijek maštala o tome da postane prva dama.

- Julian je divan. On bi bio dobar vođa. Voljela bih biti njegova prva dama - zaključila je i rekla kako joj nije bila namjera da se između nje i Assangea pojavi romansa, nego je samo htjela napraviti dobro djelo.

- Ipak, stvari se događaju - nasmijala se Pamela. Nije htjela ići u detalje, već je izjavila kako će sve otkriti na vrijeme.

Osnivač WikiLeaksa u ambasadi živi od 2012. jer su švedski tužitelji izdali europski uhidbeni nalog za njim zbog optužbi za silovanje i seksualni napad na dvije žene. On to negira i navodi kako su one pristale na spolni odnos.

Kada ga posjećuje, Pamela Anderson mu često donosi pladnjeve veganske hrane koju on obožava

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tajnamoja 24.02.2017.

    Na zalost Pamela je od onih osoba koje su povodljive i vjerujem da ce ona uciniti za njega sto god zatrazi u ambasadi i u vanjskom svijetu. Zaljubljena zena, savrsen kurir visokoprofilnog trazenog lika s optuznicom.

  • dejan-ilok 24.02.2017.

    dobra pamela.

  • nikluk20 24.02.2017.

    kome nosiš informacije? :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare