To je to što me zanima!

'Pamtit ću Editinu dobrotu i to koliko je voljela brinuti za sve'

Voditelj 'Farme' prisjetio se poginule natjecateljice Edite Ptičar i istaknuo da će je najviše pamtiti po tome što je bila vrijedna djevojka. Kako kaže, Editi nikad ništa nije bilo teško, a obožavala je životinje
Vidi originalni članak

Voditelj reality showa 'Farma', Davor Dretar Drele (52), ispričao nam je kako ga je jako potresla vijest o tragično preminuloj natjecateljici emisije, 24-godišnjoj Editi Ptičar.

- Ne želim da zvuči kao floskula, ali bila je drugačija od drugih. Farmeri su u toj sezoni showa imali razna iskušenja. I u početku su svi bili super, a onda kasnije međuljudske trzavice. Ali naša Edita nije bila takva. Bila je jedna od rijetkih koja je s dvije noge stajala na zemlji, bila je svjesna svojih kvaliteta - ispričao je Drele.

Dodao je i da je bila očigledna kemija između nje i Saše Vujnovića (26). 

- Frcale su iskre. Toga se sjećam kao da je bilo jučer. Malo su ih zadirkivali oko toga, bilo je jako simpatično - prisjeća se. Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U showu je, kako kaže Drele, Edita bila vrlo osjećajna prema životinjama.

- E to se ne zaboravlja. Bila je nevjerojatno vrijedna djevojka. Brinula je o životinjama, nije radila razliku između njih. Rado ću je se sjećati. Naravno, u pozitivnom smislu. Nikad joj ništa nije bilo teško - za kraj je rekao Drele.

Podsjetimo, natjecateljica 'Farme' poginula je u petak u 5 ujutro u mjestu Topolje kod Ivanić Grada. Imala je 24 godine. Kako doznajemo, Audi 80 sisačkih registracija sletio je s ceste,a  njime je navodno upravljala Edita, koja je poginula na mjestu. U autu je bio i mladić (26), koji je teško ozlijeđen i prevezen u KB Dubrava. Mladić je, inače, vlasnik Audija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 16.12.2018.

    I meni je i sto zao edite

  • trbuško 16.12.2018.

    ajde budite ljubazni i dajet mira i njoj i njenim najbližim. da je tijesto za razvlačenje već bi bilo previše,dajte neka se cura u miru i spokoju sahrani!

  • charles_bronson 16.12.2018.

    Ne gledam farmu ali netko je tu osobu izbacio i nije mu sada lako. Danas bi vjerojatno bila živa. Eto to je sudbina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare