To je to što me zanima!

Panika: Kate Middleton i princ William čekaju bebu?

Kada mu je Kate ispričala da će možda postati roditelji, William je zanijemio od šoka. Zajedno su četiri godine, a vjenčanje do sada nisu planirali
Vidi originalni članak

Kraljevska obitelj je u strahu. Princ William (26) i Kate Middleton (26) navodno očekuju dijete. Blizak izvor je ispričao kako je Kate zbog moguće trudnoće šokirana.
- Panika je počela prije nekoliko tjedana kada je Kate rekla Williamu da je možda trudna. Princ je ostao bez riječi. Uvijek su bili oprezni i ovo im se nije smjelo dogoditi - ispričao je izvor. Par je zajedno četiri godine. Uvijek su bili osjetljivi na priče koje su kružile o njihovoj vezi. Iako su vjenčanje najavljivali za sljedeću godinu, sada će pred oltar očito morati ranije. Kate se nedavno jako uzrujala kada je princ izjavio kako će sljedećih sedam godina provesti u RAF-u, ratnom zrakoplovstvu Velike Britanije. Ako su nagađanja o trudnoći istinita, buduća britanska princeza je itekako imala razloga za zabrinutost.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • orca 14.11.2008.

    Da je gutala, ne bi bilo problema.

  • branchburg 14.11.2008.

    Okay....vjerujemo da sve SAMO slucajnost....omaklo se...sta ces sad mora bit princesa....huh....to bi svakome tesko palo :))

  • thelma 14.11.2008.

    isusek! kaj bumo sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare