To je to što me zanima!

Paparazzi uhvatili Theron bez šminke: Izgleda jako iscrpljeno

Jedna od najljepših glumica na svijetu prošetala je Los Angelesom u ležernom izdanju, no njezini obožavatelji primijetili su kako je Theron jako blijeda u licu te se zabrinuli za njezino zdravlje
Vidi originalni članak

Nakon što je nedavno promijenila frizuru, glumica Charlize Theron (44) još jednom je oduševila svoje obožavatelje i to prirodnim izdanjem. Jednu od najljepših glumica na svijetu uhvatili su paparazzi kako izlazi iz automobila u Los Angelesu bez trunke šminke. 

Južnoafrička glumica se odlučila za malo ležerniju varijantu pa je tako za izlazak u Los Angeles odabrala sivu vestu, crne hlače i kaput, a 'novu' frizuru sakrila je vunenom kapom. 

- Charlize je prirodna ljepotica i ovakvim izdanjem pokazuje da je samo čovjek. Izgleda jako iscrpljeno. Treba se više brinuti o sebi - komentirali su obožavatelji. 

TEŠKO ZAZDOBLJE Charlize Theron: Grozno je bilo buditi se kao dijete ovisnika...

Theron je ove godine prvi put otvoreno progovorila o svojem traumatičnom djetinjstvu. Naime, njezin je otac bio alkoholičar i nasilnik, kojega je majka u samoobrani usmrtila vatrenim oružjem kada je glumica imala samo 16 godina. Glumica je priznala kako joj je to obilježilo cijeli život. 

- Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam željela govoriti o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u prometnoj nesreći. Tko bi želio pričati takvu priču? Nitko ne zna kako reagirati kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojega ti je ubila majka - ispričala je tada. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • serpentine 08.12.2019.

    Izgleda čist ok

  • PERSAFROMTHEMAHALAAA 08.12.2019.

    Zena topa zapalila... 21 vek ljudi

  • 07.12.2019.

    Odlično izgleda i bez šminke i sva je u tonu sivo crna kombinacija super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare