To je to što me zanima!

ŠČo te ja pitam! Hrvatska prema kladionicama juri prema Top 10 favorita za osvajanje Eurosonga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kladionice trenutačno pobjedu na Eurosongu predviđaju Ukrajini, dok se na drugom mjestu nalazi Švedska, a na trećem Norveška. Jedna od najvećih svjetskih kladionica Hrvatsku već sad vidi u Top 10!
Vidi originalni članak

Legendarni riječki rokeri i ovogodišnji predstavnici Hrvatske na Eurosongu, Let 3, ne prestaju plijeniti pozornost, a nakon pobjede na Dori, Hrvatska se penje na kladionicama Eurosonga. Samo dan nakon pobjede, u nedjelju, popeli su se na 26. mjesto, a u utorak oko 12 sati Let 3 je na 18. mjestu. Prema kladionicama, pobjeda Hrvatske do izbora Leta 3 bila je nemoguća misija. Koeficijent je bio 101, otprilike kao da će Ivanišević onomad osvojiti Wimbledon. Sad je u većini kladionica pao na 41, a u William Hillu - jednoj od najpopularnijih kladionica na svijetu - sad je kvota svega 21! Po William Hillu smo deveti favorit i u slučaju da pobijedi Hrvatska, za jedan euro dobili biste 20. A da ste uplatili, recimo, prošli petak za jedan euro dobitak bi bio stotinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ruže u stražnjici, nastup u haljinama, rakete, traktor i 'ŠČ', sve je to privuklo pozornost svjetske javnosti na 'malu' Hrvatsku. 

POŽELIO IM SREĆU Mišo Kovač o pobjedi Leta 3 na Dori: Eurosong je postao cirkus, ali oni će se tamo dobro uklopiti

Hrvatska je prije nego što je izabrala predstavnika, od ukupno 37 zemalja na Eurosongu, bila na 29. mjesto. Nakon što je otkriveno tko odlazi u Liverpool, Hrvatska se popela na 26. mjesto i time prestigla Azerbajdžan, Grčku i Maltu. Let 3 se danas, u utorak oko 12 sati, nalazi na 18. mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 DOŠAO TRAKTOROM NA DORU

Kladionice trenutačno pobjedu na Eurosongu predviđaju Ukrajini, dok se na drugom mjestu nalazi Švedska, a na trećem Norveška.

Nastup pobjednika Dore na YouTube ima više od 2,1 milijuna pregleda, a brojni fanovi Eurosonga oduševljeni su pjesmom 'Mama ŠČ'.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: LIDIJA BAČIĆ OTKRILA JE LI IMALA SEKS NA JAVNOM MJESTU

Idi na 24sata

Komentari 252

  • Majči78 16.02.2023.

    Da , Ukrajina favorit 🤮🤮🤮, ljudi moji , tamo je rat a u našu lijepu Hrvatsku dolaze u skupe hotele i s " bijesnim" autima ! Gdje je tu logika! Hebeš i Ruse i Ukrajince  . Nek se kolju! Svaka čast Let 3 ! Razvalite tu pozornicu kao što su to napravili Möneskin! AjmoooooooooŠČ

  • sunčandan 15.02.2023.

    moram priznat prejakoooo i neka

  • Nalla 15.02.2023.

    Baš me zanima koji je ipak razlog zakaj je Ukrajina na prvom mestu .... Nekak sumnjam da je pjesma u pitanju .... hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare