To je to što me zanima!

Par je sve bliže seksu: Filip je Staniju dirao po međunožju

Ne smijem više. Poludjet ću, rekao je Filip u jednom trenutku. Ubrzo nakon toga izvukao je ruke ispod popluna. Starleta i maneken sve su opušteniji pred kamerama
Vidi originalni članak

Maneken i starleta više ne skrivaju da se sviđaju jedno drugom pa su tako kamere na srpskoj Farmi ovoga puta uhvatile Filipa koji je svoju ruku zavukao pod poplun i spustio je na Stanijino međunožje, piše srpski Kurir. 

Ubrzo su se začuli njezini uzdasi, a njihov krevet je škripao. Stanija je bila Filipu okrenuta leđima i stisnuta uz njegovo tijelo. Maneken se nekoliko puta udario rukom po glavi. 

- Ne smijem više. Poludjet ću - rekao je Filip u jednom trenutku. Ubrzo nakon toga izvukao je ruke ispod popluna. 

Starleta i srpski maneken čekali su da svi zaspu pa su započeli sa svojim igricama. Iako se još nisu odlučili za seks pred kamerama, par se polako opušta. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • VOJO VAMPIR 06.05.2013.

    E koje gadarije pišu ovi novinari, dirao ju je po međunožju odoh se ispovraćati

  • WOMANIZER 06.05.2013.

    ma već su se oni barem 5 puta dosad!

  • štipalica 06.05.2013.

    BREAKING NEWS¨!!! Još malo pa se približavamo trenutku godine. JavljatI ćemo se iz minute u minutu sa daljnjim informacijama!...Lijepo sam napisala da će više komentara biti na ovim glupim člancima nego na video članku o dobrim djelima. I još ste ovo stavili na naslovnicu a taj video negdje sa strane. I pošto sam opet oplela po urednicima 24, vrlo brzo očekujem "Poštovani"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare