To je to što me zanima!

'Paradoxalni' Matija Dedić će svirati 'pod otvorenim nebom'

SPEKTAKULARNI KONCERT Ove subote Matija Dedić nastupa u poznatom i priznatom splitskom vinskom baru Wine & Cheese Bar Paradox, odmah iza hotela Bellevue
Vidi originalni članak

Dobitnik pet ovogodišnjih Porina ponovno je u Splitu - prvog dana jeseni nastupa u ambijentu koji će sigurno više odgovarati njegovoj glazbi od velikih sportskih dvorana.

Matija Dedić, jer o najboljem hrvatskom jazz pijanisti (i šire, po mišljenju mnogih ljudi iz struke) je riječ, nastupa ove subote u poznatom i priznatom splitskom vinskom baru Wine & Cheese Bar Paradox, odmah iza hotela Bellevue.

Spektakularni koncert pod otvorenim nebom na terasi Paradoxa 'pojačat' će i kultni jazz sastav Black Coffee.

Ali to nije sve, 'sumorna' jesen (kako bi čim prije zaboravili da je još jedno ljeto iza nas) donosi niz zanimljivih događanja u Paradoxu: od nastupa kantautora i autorskih bendova, promocija knjiga i albuma, ali i core businessa , neizostavnih (već šestu sezonu) gostovanja vinara odnosno degustacija srijedom. 

Očekuju se nastupi splitske kantautorice Billie Joan, autorskog banda Šetači, kao i fantastičnog The Beatles Revival Banda. Za muzički program i selekciju su zaduženi Marko Sučić iz Paradoxa i splitski glazbenik Nikola Čelan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 23.09.2017.

    Dosadan do boli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare