To je to što me zanima!

Paris Hilton u neonskoj haljini pokazala donje rublje, a Doji Cat topić je jedva držao grudi

Kanye West, Justin Bieber, Paris Hilton, Doja Cat te mnogi drugi partijali su ovog vikenda na glazbeno-umjetničkom festivalu Coachella u Kaliforniji. Neki od njih privukli su pažnju izazovnom odjećom
Vidi originalni članak

Najluđa glazbena zbivanja ovog su vikenda bila na kalifornijskom festivalu Coachella. Takav događaj, naravno, nije mogao proći bez poznatih dama te njihovih upečatljivih modnih kombinacija i dodataka. O kojim je dama riječ te kakvu su kombinaciju odabrale, donosimo vam u nastavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popularna milijunašica Paris Hilton (41) ovih je dana plijenila pozornost u neonskim, ali i onim nešto tamnijim bojama, a svojim modnim kombinacijama pohvalila se na društvenim mrežama.

- Zabava ne počinje sve dok ja ne uđem! Neonska kraljica Coachelle i Metaverse je stigla! - napisala je Paris uz objavu na Instagramu.

Jedna od njezinih modnih kombinacija bila je prozirna haljina sa čipkom ispod koje se naziralo tek donje rublje. Ovo neobično izdanje upotpunila je zlatnim čizmama, sunčanim naočalama te visećim naušnicama. A bilo je i cirkona...

- Pustinja bi uvijek mogla iskoristiti više sjaja - napisala je Hilton uz drugu objavu.

Milijunašica se toga dana odlučila za crnu prozirnu haljinu s cirkonima, srebrne mrežaste najlonke te glomazne crne čizme. Cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnom kapom, naušnicama te sunčanim naočalama. 

Idućeg dana odjenula je futuristički narančasti kombinezon s mrežastim čarapama. Kombinaciju je upotpunila crnim rukavicama te čizmama.

UPS! Paris Hilton obula dvije različite štikle u emisiji: 'Kad izjuriš van'

Za nešto izazovniju kombinaciju odlučila se i reperica Doja Cat (26). Odjenula je crni top od lateksa iz kojeg su joj zamalo ispale grudi te šarene hlače. Ovo polugolo izdanje 'upotpunila' je crvenim sunčanim naočalama, visećim naušnicama te 'chokerom'.

Bilo je tu i neonskog bikinija u kojem su joj, ponovno, ispale grudi. No, Doja se nije previše zamarala. Uzela je plastične pištolje te je takva odvažno pozirala u bazenu.

Na ovom umjetničko - glazbenom festivalu pojavili su se i Kanye West (44), Billie Eilish (20), Phoebe Bridgers (27), Vince Staples (28), Justin Bieber (28) te brojni drugi.

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' OBITELJI KRETZ:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nap* 18.04.2022.

    Neobicna moda

Komentiraj...
Vidi sve komentare