To je to što me zanima!

Paris joj je najveća podrška: Debbie Rowe se bori s rakom

'ONA JE BORAC' Paris i Debbie zbližile su se nakon smrti kralja popa, ali je tinejdžerica prekinula kontakt s majkom prije nekoliko godina. Sada su se ponovo zbližile
Vidi originalni članak

Kći pokojnog Michaela Jacksona na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s majkom Debbie Rowe (57) koja se bori s rakom dojke. Rowe je u rujnu krenula na kemoterapiju zbog koje je ostala bez kose.

- Ja sam borac, zato što je ona borac. Volim te mama - napisala je Paris (18) u opisu fotografije kojom koju je objavila u znak podrške njezinoj borbi s opakom bolesti,

 Debbie je u braku s Jacksonom bila od 1996. do 1999. i rodila mu kći Paris i sina Princea.

Podsjetimo, Paris je se nedavno fotografirala za vrijeme voženje u automobilu. Obožavatelji njenog oca u pozadini su primijetili 'sumnjivu sjenu' te nije dugo trebalo da u sjeni 'prepoznaju' Michaela Jacksona koji je, kažu, živ i zdrav. Na YouTubeu je osvanula snimka koja 'otkriva' tajanstvenu sjenu koja je, pokazali su, u stvari Jackson sa šeširom na glavi. Iako je neke ova teorija tek dobro nasmijala, drugi vjeruju da bi 'kralj popa' zaista mogao biti živ. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Parousia 09.10.2016.

    Drago sestro imaj vjeru! Isus Krist, Sin Božji uzeo je na sebe sve bolesti, prokletstva i grijehe kako bi ih uništio. I doista u tome je uspio, čemu svjedoči uskrsnuće od mrtvih. A njegov najveći neprijatelj Sotona mislio je u trenutku kada je Otkupitelj visio na križu kako je dobio bitku. Međutim Kristov svojevoljno prihvaćeni poraz se pretvorio u pobjedu. A to je ono što Sotona ne razumije, prihvaćanje neuspjeha. A u tome i jest misterij križa. Poraz, pretvoren u pobjedu. Sveti Ivan evađelist zapisao je u 12. poglavlju, redak 31. i 32. "Sada je sud ovomu svijetu, sada će knez ovoga svijeta biti izbačen. A ja kad budem uzdignut sa zemlje, sve ću privući k sebi." I doista, privukao nas je da vjerujući u njegovu smrt, tom istom smrću budemo i opravdani. Vrata rajskih dveri su nam ponovno otvorena. Što oko ne vidje, i uho ne ču, i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube. I doista, da ljubeći Ga ovo prethodno postane stvarnost. Tako i ti draga sestro, da vjerujući u Onoga čiji simbol pokraj srca nosiš, prihvatiš križ koji moraš nositi. Istina nimalo lak, no vjerom u Krista itekako moguć. Tko hoće slijediti Krista neka uzme svoj križ i neka pođe za njim jer jaram je Njegov sladak i breme Njegovo lako. I za kraj, ako je toliko bolesnih ozdravio, tolikim mrtvacima život vratio zašto i ti ne bi bila jedna od onih koja će svjedočiti za vlast Krista rapetoga? Za njegovu vlast na bolešću. A jedino što ti je potrebno za to je imati vjeru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare