To je to što me zanima!

Paris nije ostavila oproštajno pismo, vrištala je da želi oca

Kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona vrištala je kada su bolničari došli po nju govoreći da želi svog oca pokraj sebe. Rekla im je da nije htjela umrijeti
Vidi originalni članak

Paris Jackson (15) završila je u bolnici zbog pokušaja samoubojstva prošlog tjedna, no prema tvrdnjama njezine obitelji, tinejdžerica nije htjela umrijeti već je samo htjela privući pažnju na sebe. Član obitelji Jackson otkrio je da je kći pokojnog Michaela Jacksona rekla bolničarima da nije htjela umrijeti i demantirao napise da je ostavila oproštajno pismo nakon što si je pokušala prerezati vene jer joj nedostaje pokojni otac.

- Ova najnovija epizoda bila je zastrašujuća za svakoga. Ona je zapravo udarala i vrištala kada su bolničari došli govoreći: 'Želim živjeti, samo želim živjeti ovdje, voljela bih da je moj tata ovdje' - otkrio je izvor. 

Glasine da se tinejdžerica samoozljeđuje potekle su nedavno nakon njezinih fotografija s ožiljcima na rukama snimljenima prošlog tjedna.

- Da, ona se reže. Svjesni smo njezinih problema, u pitanju je bio kuhinjski nož - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gđa78 19.06.2013.

    mislim ja da ona sirota sama nezna,a ni ljudi oko nje tko joj je biološki otac. Naravno ona smatra MJ za svog tatu,ali vjerujem da bi ga sad pitala tko je ona,čija je,samo da može.Iskreno,ona je prekrasna mlada djevojka,a na koga??

  • 10.06.2013.

    Imam dojam da svi zdušno nastoje napisati ono rekli bi pametan i suvisao komentar,a malo tko uopće suosjeća sa ovom djevojkom.Njen problem je faleki većih razmjera nego što člamak može dočarati stoga moja poruka curi:stisni zube i kreni maprijed izdignuta čela!

  • mikimiška 10.06.2013.

    Na žalost, problemi su za nju tek počeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare