To je to što me zanima!

Paris traži donora sperme: Želi biti majka, dobro joj je za imidž

Paris je ljubomorna svoju sestru Nicky jer ona sa suprugom ima dvoje djece. Stoga je bogata nasljednica hotela 'Hilton' kontaktirala agenciju i spremna je nagraditi muškarca koji bi pristao na sve njezine uvjete
Vidi originalni članak

Bogatašica Paris Hilton (37) nedavno je raskinula zaruke s glumcem Chrisom Zylkom (33), a nakon toga okrenula se važnijim stvarima u životu. Kako se već tri puta zaručivala, a ni jednom udavala, veze joj nisu urodile 'plodom'. Zbog toga je Paris odlučila pronaći donora sperme kako bi se okušala u ulozi majke, piše Metro.co. 

Naime, Paris je ljubomorna na sestru Nicky (35), pišu strani mediji, jer ona sa suprugom ima dvoje djece. Stoga je bogata nasljednica hotela 'Hilton' kontaktirala agenciju i spremna je nagraditi muškarca koji bi pristao na sve njezine uvjete. 

PREKINULA ZARUKE S CHRISOM Paris Hilton ponovno slobodna: 'Sve se događa s razlogom...'

Paris traži donora koji 'ekstremno dobro izgleda, ima visok koeficijent inteligencije i dobru obitelj'.

- Postoji problem - donori nisu milijunaši jer bogati ljudi ne trebaju prodavati spermu - kaže njezin prijatelj za Metro.co.

Ipak, Paris neće tako lako odustati od svojih snova i pregledava diljem svijeta liste donora. 

- Osjeća da 'samohrana majka' ide dobro uz njezin imidž poslovne žene koja može sve napraviti i nije joj potreban muškarac kako bi uspjela - dodaje prijatelj. 

Prošlog mjeseca Paris i Chris su prekinuli, a zatim je on tražio od nje da mu vrati prsten koji vrijedi 13 milijuna kuna. Tada je manekenka izjavila da se sve događa s razlogom. 

- Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi se bolje mogle spojiti - napisala je Paris nakon prekida. 

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Magija_1 13.12.2018.

    Netreba joj muškarac kako bi uspjela... Hmmmm.... Onda sretno!!! A sva u čudu jer joj veze ne uspijevaju... Pa kad si sama sebi najbitnija

  • MAKANTAHI 13.12.2018.

    biti če majka dok je to in a onda će djete vratiti donoru

  • sol 13.12.2018.

    Koji problem, samo neka legne i rasiri nogice, ako je nevina neka stavi ljevak da se ne promasi sa stojeceg stava mala rupica, ni taknul je ne bi, onak stojecki :::::::)))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare