To je to što me zanima!

Parni valjak koncertima slavi 40 godina postojanja grupe

Kao datum osnivanja banda, nastalog razlazom grupe 220, uzima se 29. studeni 1975. godine. Vrhunac slavlja 40. rođendana bit će dva koncerta u Domu sportova
Vidi originalni članak

Grupa Parni valjak provest će kraj kolovoza i dio rujna na koncertima po Hrvatskoj i regiji . Tako u petak, 28. ovog mjeseca sviraju u hvarskom klubu 'Veneranda' , večer poslije sviraju u crnogorskom Petrovcu, da bi prvu večer rujna svirali na plaži dubrovačkog hotela 'Palace' .

Nekoliko dana poslije Valjak će svirati u prekrasnom ambijentu šibenske Tvrđave Svetog Mihovila . Slijedi stanka, pa onda potkraj rujna dva koncerta u Sloveniji, 24. u Ljubljani i večer poslije u Radlju ob Dravi . 9. listopada idu na 'Šumadija fest' u Kragujevcu, na kojem će između ostalih svirati i Riblja čorba.

Inače, zagrebački band slavi ove godine četiri desetljeća rada , zadnji su album 'Nema predaje' objavili prije dvije godine, a novi single, 'Samo ti' i spot objavljeni su u lipnju. Kao datum osnivanja banda, nastalog razlazom legendarne grupe 220, uzima se 29. studeni 1975. godine. Vrhunac slavlja 40. rođendana bit će dva koncerta u zagrebačkom Domu sportova, 18. i 19. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 28.08.2015.

    Svirat će po Hrvatskoj i regiji. Opet ta regija, napišite u Sloveniji i Srbiji. To su međunarodno priznate države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare