To je to što me zanima!

Parovi složni: Ne želimo da ta Hana ostane s nama u kući...

U novoj emisiji 'Superpar' žene su se kladile kako će njihovi muškarci biti dobri u kućanskim poslovima. Muškarci su između hrpe robe morali prepoznati njihovih sedam odjevnih predmeta
Vidi originalni članak

U novoj emisiji 'Superpar' žene su se kladile kako će njihovi muškarci biti dobri u kućanskim poslovima. Muškarci su između hrpe robe morali prepoznati njihovih sedam odjevnih predmeta, ali im je situaciju otežavala pokretna traka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bada se kladila sa 2100 kuna da će Toca prepoznati njene komade odjeće, Danijela je stavila 1700 na Josipa, Hana 1500 na Gorana, Jana 1100 na Miroslava, Matea je stavila 1500 kuna da će Zvonimir pogoditi koji su njeni odjevni predmeti na hrpi, dok je Tina stavila 1800 na Davora

Nijedan muškarac nije pogodio svih sedam komada odjeće. Hana se nije naljutila na Gorana iako je na njega 'stavila' sve što su imali u budžetu.

- Ako ništa, barem ću biti jedina žena koja je u kući uložila sve na muškarca. Jedina - hvalila se Hana. 

- Ovo je prvi put da imamo 0 kuna. Vi ste definitivno u eliminaciji - rekao je Enis Bešlagić. Hana i Goran tako su postali prvi par koji može ispasti iz showa. Drugi par saznat ćemo na izazovu u srijedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kasnije te večeri dečki su kalkulirali koga bi izbacili, raspravljali su o tome tko bi mogao postati drugi par između kojeg će birati u eliminacijama. 

 

- Mislim da bi trebali pitati i žene, zanima me tvoje mišljenje - pitao je Miroslav Janu.

- Moje mišljenje je jasno. Tu Hanu više ne želim vidjeti - objasnila je.

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Liliana_1 10.04.2019.

    Baš dobro da ispadaju bar neću više gledati one dosadne parove. Show bez Gorana i Hane je dosadan.

  • Liliana_1 10.04.2019.

    Pa Hana ne spada u vaše društvo jer je viši rang.

  • Jasmin38 10.04.2019.

    Imam osjećaj da ovdje žive muškarci iz 18.st. , kada su drugi birali tko će s kime biti i oženiti se.., poštovani muškarci koji očigledno nemate nikoga pametnoga da se s njime bavite i vodite brigu o vašem životu.., a budući da ga nemate.., molim vas nemojte pljuvati druge i davati im savjete kada već ni sebi ne znate kako pomoći..! Pljuvanjem samo pokazujete koliko ste slabi i to zlo želite prebaciti na druge.., pametni oni koji vas ne poslušaju..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare