To je to što me zanima!

'Parovi' u šoku: Ava voditeljici priznala da mokri u gaćice?

Ava se požalila da zbog zdravstvenih problema ne može biti aktivnija u 'Parovima'. Navodno je priznala da ima problem s mokrenjem, ali sada je sve demantirala
Vidi originalni članak

Ava Karabatić već je neko vrijeme 'na piku' ostalih natjecatelja u srpskom realityju 'Parovi'. Starleta je navodno pokušavala sakriti činjenicu da ima problema s mokrenjem.

Ava neprestano ponavlja da ima ozbiljne zdravstvene probleme. Na početku nije željela otkriti od čega točno boluje, ali je rekla da su u pitanju ženski problemi, ali to izgleda nije sve.

Kako piše Kurir, Ava je u showu i sama priznala da nekontrolirano mokri. Navodno se u pauzi snimanja povjerila voditeljici.

- Ja ne znam što je meni! Non-stop piškim u gaćice, a uopće ne primijetim. Moram stalno mijenjati donje rublje i presvlačiti se - otkrila je, a nije bila svjesna da je voditeljica imala mikrofon preko kojeg su njezinu ispovijest čuli svi u režiji.

Ipak, starleta je sve demantirala.

- To su izmislili natjecatelji kako bi mene diskreditirali i da bih zbog takvih priča bila što niže na ljestvici. Isto su tako izmislili da mi u ugovoru za Parove stoji da ću se seksati u realityju - izjavila je.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • INDODA9 04.03.2016.

    Piški ti Avice, piški al se nemoj upišati.:P

  • UNPROFOR 05.02.2016.

    Inkotenca je sa malom operacijom izbrisana !

  • mali tomicalomica 05.02.2016.

    Možda su joj gaće mokre iz nekog drugog razloga a da toga nije svjesna , mozda riba svršava?

Komentiraj...
Vidi sve komentare