To je to što me zanima!

Partibrejkersi u Vintageu će svirati 5. ožujka umjesto 5. 2.

Koncert grupe Partibrejkers najavljen za četvrtak je zbog privatnih razloga članova benda, pomaknut na 5. 3. Ulaznice kupljene za 5. 2. vrijede i za koncert 5. ožujka
Vidi originalni članak

Koncert grupe Partibrejkers najavljen za četvrtak 5. veljače je zbog privatnih razloga članova benda, pomaknut na četvrtak 5. ožujka. Ulaznice kupljene za koncert 5. veljače vrijede i za koncert 5. ožujka. Preostale ulaznice mogu se kupiti u Dirty Old shopu u Tratinskoj 18 te u Vintage Industrial Baru u Savskoj 160. Pretprodajna cijena ulaznica je 80 kn dok je na dan koncerta 100 kn. 

Partibrejkers,  rock ‘n’ roll stroj pokrenut u kasno ljeto 1982., održat će u četvrtak 5. ožujka svoj prvi koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Bit će to jedinstvena prilika da se Partibrejkers nakon nešto dužeg vremena poslušaju u klupskoj atmosferi s ograničenim brojem karata. 

Punk energija, blueserska duša i garage stav komponente su koje beogradsku grupu Partibrejkers i njezinog frontmena Caneta čine za jedne od najutjecajnijih i najomiljenijih rock ‘n’ roll pojava na ovom našem području.

Biografija Paritbrejkersa sočna je baš kao i njihovi klasici kojih nam ‘nikad’ dosta’: ‘Hiljadu godina’, ‘Prsten’, ‘Mesečeva kći’, ‘Kreni prema meni’, ‘Sunca sin’, Najbolje se putuje…’, ‘Hipnotisana gomila.

Prvi koncert u Vintage Industrial Baru, koji s nedavno napunjene dvije godine još uvijek slovi za mladića, Paribrejkers održat će 5. ožujka 2015. godine. A, kako je Vintage klub u čiji koncertni prostor stane maksimalno 500-injak ljudi s pravom možemo reći da nas očekuje vrlo ‘intiman’ koncert sa žilavom rock zvijeri.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • LebronPetrovic 03.02.2015.

    A skalpa su ti ?

  • 03.02.2015.

    Dosadno, zastarjelo i neinventivno, uostalom kao i Bare kod nas.

  • lovac_u_mutnom 03.02.2015.

    Odlicni su !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare