To je to što me zanima!

Partijaneri na Zrću 'razbacali' se na Vucin hit u techno verziji

Na najpoznatijoj partijanerskoj plaži DJ Re-Jector je Vucin 'Volim piti i ljubiti' pretvorio u 'techno' pjesmu. Dok je dio publike bio oduševljen, neki su miksom žanrova užasnuti
Vidi originalni članak

Kalypso club na Zrću možda je pokrenuo glazbenu revoluciju. Domišljati DJ publiku je uspješno rasplesao iako veliki broj stranaca u klubu nikada prije nije čuo hit 'Volim piti i ljubiti'.

- Sviđaju nam se ti balkanski beatovi u pjesmi, nije loše - rekla je pomalo iznenađena grupica Engleza.

Dio partijanera na društvenim mrežama oduševljeno dijeli 'techno verziju' pjesme koju je splitski roker Siniša Vuco (45) snimio davne 1998. godine, dok drugi kažu da se na Zrće sigurno više ne vraćaju te da je ovo početak kraja elektronske glazbe.

Hoće li uskoro novo 'techno' ruho dobiti hitovi poput "Podigla me iz pepela" ili pak cajke iz susjednih Bosne i Srbije, vrijeme će pokazati.

U komentarima nam recite sviđa li vam se elektronska verzija ili preferirate originalnog Vucu iz devedesetih. Mislite li da se nazire novi veliki trend u klupskoj i elektroničkoj glazbi?

Idi na 24sata

Komentari 49

  • leon92 09.07.2016.

    Ovo nema veze s Technom!!! Žanr glazbe je HC tj. Hard Core. Molim Vas ispravite grešku i ubuduće prestanite svu vrstu elektronske glazbe nazivat Technom jer ljudi u HR imaju odavno već krivo poimanje Techna. Techno imena su Joseph Capriati, Adam Beyer, Ida Engberg, The Advent & Industryalizer, Dave Clarke i da ne nabrajam sada...

  • kamila7 09.07.2016.

    dali će i Brena nastupiti?

  • KOKKYCH 08.07.2016.

    Vuco i hit ne idu u istu rečenicu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare