To je to što me zanima!

Ekipa za pomoć partijanerima zadovoljna: Mirniji su nego lani

Prva večer Ultre završila je vatrometom u zoru, a novi tulum već je krenuo. Iako su dežurne liječničke ekipe zadovoljne kako je sve prošlo, to ne znači da večeras neće biti spreme reagirati
Vidi originalni članak

Partijaneri su se odmorili i spremni su za nastavak tuluma. I dok će oni plesati na Poljudskom podiju, za njihovu sigurnost pobrinut će se brojni zaštitari, a dežurne liječničke ekipe u svakom će trenutku biti spremne priskočiti u pomoć.

Pogledajte njihove dojmove:

- Bilo je intervencija, ali ništa što bi kvalificirali kao ozbiljno. Mirniji su ove godine nego prošle - rekao je Ivan Tomić iz dežurnog medicinskog tima te dodao da muškarci češće traže liječničku pomoć.

Voditelj osiguranja Josip Turkalj rekao je kako se ovogodišnja Ultra odvija u posebnim okolnostima zbog opasnosti od terorizma pa su i mjere sigurnosti postrožene.

Dodao je da sjajno surađuju s policijom te da je prvi dan prošao bez većih problema.

Inače, velikim vatrometom nad Poljudom jutros oko 5 sati završila je prva (održana) večer ovogodišnje Ultre u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako je izgledala prva večer Ultre

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok je većina partijanera spavala u toplim krevetima, neki od njih ipak nisu bili te sreće. Naime, na Facebook stranici  Dnevna doza prosječnog Dalmatinca svako malo se pojavljuju fotografije vezane za dogodovštine s Ultre, a apsolutni hit je ona partijanera koji su najvjerojatnije izgubili ključ od stana pa su se za spavanje morali snaći na drugi način.

Neki posjetitelji odlučili su 'odmoritii' na ulicama Splita.

Jutros su najviše posla imali 'komunalci'.

Noćas su na Poljudu, između ostalih, nastupili i Carl Cox te Dash Berlin, a i današnji program trebao bi zadovoljiti apetite posjetitelja željnih dobre glazbe i provoda.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jozabroz 17.07.2016.

    ovim drogerasima sta preko izjava na novoj tv ,da nisu zadovljni zbog vjetra,vratit novce i ne dopustit novo kupovanje karata,,no neke se tv kuce trude naci bar dvoje troje takvih"gostiju"))) ma da se udruze i nova i rtl hrvatskom turizmu nista nemogu,nek probaju sa dernekom cetnika u srbu..))))

  • bekrija2 17.07.2016.

    Dajte im trave i nemate problema nikakvih :)

  • Uglly-Unruly 17.07.2016.

    odbačena je zahtjev za zabranom jer mislili su da trade mark (veliko slovo "U" ) ima veze s avetima povijesti ;)))))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare