To je to što me zanima!

Party za 100.000 kn: Izabel se uoči svadbe danima provodila

Zaručnica nogometnog reprezentativca Matea Kovačića tulumarila je sa curama, kojima je unajmila gliser te ih častila tri dana i noći. U to vrijeme, Mateo se pripremao za utakmicu s Islandom
Vidi originalni članak

Izabel Andrijanić (23) uoči vjenčanja s vršnjakom Mateom Kovačićem danima je tulumarila sa svojim djeverušama u dubrovačkoj vili. Dnevni najam luksuzne kuće stoji 24.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojke su na raspolaganju imale i gliser na kojemu su pozirale u izazovnim kostimima. Buduća mladenka unajmila je luksuznu vilu uz more, u kojoj su djevojke na raspolaganju imale privatnu plažu s pristaništem za brod, moderno opremljenu sobu za fitness i pet spavaćih soba.

Djevojke su se naslikavale i hvalile fotografijama dok su plovile pučinom. Izabelino društvo, među kojima su bile njezina starija sestra Ivana te Dina Dragija, djevojka Kovačićeva suigrača Tina Jedvaja, pomno je biralo izazovne kupaće kostime, koje je uskladilo sa šiltericama.

Izabel je častila prijateljice skupocjenom votkom koju su djevojke miješale s rashlađenim sokovima. Dok su se djeveruše brčkale u bazenu na vrhu vile, buduća Kovačićeva nevjesta plutala je na luftiću u obliku jednoroga na kojemu je izmjenjivala seksi poze.

Prije trodnevnog tulumarenja posjetila je omiljeni zagrebački frizerski salon u kojemu je satima frkala lokne za tulum na moru.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • 3sh 13.06.2017.

    Jel ta radi nešto u životu?

  • jure28 13.06.2017.

    Rijeka je najbolja od svega!

  • 13.06.2017.

    prdare

Komentiraj...
Vidi sve komentare