To je to što me zanima!

Patricia Klasnić: Ivan ima novi život, tu nema mjesta za mene

Uskoro bivša supruga Ivana Klasnića otkrila je za IN magazin da je njihova rastava u završnoj fazi. Ne krije da ju je nogometaševa nevjera jako ponizila i pogodila
Vidi originalni članak

Patrica Klasnić (35) progovorila je prvi put za hrvatske medije o rastavi od Ivana Klasnića (32). U intervjuu za IN magazin izjavila je da nogometaš vodi novi i drukčiji život u kojem nema mjesta za nju.

- Što se tiče doniranja organa, ispunit ću obećanje. Pomoći ću mužu bilo kad i bilo gdje - rekla je Nijemica koja s nogometašem ima kćer Fabienne Coleen (5).

Otkrila je da je njihova rastava u završnoj fazi.

- Mislim da je za nas oboje važno da se to privede kraju. On mora dalje živjeti svoj život onako kako on to želi. Čini se da se moj muž preporodio. A i ja želim nastaviti dalje i živjeti normalnim životom. Bez skandala i tako da se mogu opet pogledati u zrcalo - kaže Patricia.

Ne krije da ju je jako pogodila i ponizila njegova nevjera jer misli da je uvijek davala sve od sebe.

Prisjetila se nenajavljenog posjeta nogometašu u Manchesteru kada je u stanu pronašla dokaze o njegovoj nevjeri.

- Našla sam stvari koje nikad nisam željela vidjeti. Stvari koje su me jako povrijedile. Ne želim da mi se laže i da me se vara. Našla sam mnoge stvari. Od zaprljane posteljine do mrlja od šminke u kupaonici, mrlje na mojoj odjeći koje nisu bile moje. Štošta sam našla - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • sophy 24.06.2012.

    eto,jos jedan kreten je izgubio dobru zenu

  • nivesnina 23.06.2012.

    ako je sve istina što je rekla onda mogu samo zaključiti-rijetka supruga nogometaša kojoj je mozak veći od zrna graška.svaka čast na pametnoj odluci!

  • ZMIJA1 23.06.2012.

    varao ju je s kim je stigso, taj Klasnić mi nikad nije legao

Komentiraj...
Vidi sve komentare