To je to što me zanima!

Patrick Swayze u javnosti, bolest ga sasvim "osušila"

Glumac i supruga 'sakrili' su se među mnoštvom na utakmici u L.A.-u. To je prvi put da se Swayze pojavio u javnosti nakon objave da ima rak
Vidi originalni članak

Glumac, koji se već mjesecima bori s rakom gušterače, došao je sa suprugom Lisom Niemi (51) pogledati košarkašku utakmicu između L.A. Lakersa i San Antonio Spursa. Unatoč zvjezdanom statusu i bolesti, Patrick Swayze (55) i Lisa događaje na terenu pratili su s tribina kao "normalan svijet". Zvijezda filma "Prljavi ples" objavio je u ožujku da ima rak te od medija zatražio da poštuju njegovu privatnost. Prije mjesec dana on i supruga su u izjavi za medije zahvalili na potpori koju svakodnevno dobivaju. Tada su objavili i kako Patrick pozitivno reagira na liječenje te da je potpuno usredotočen na ozdravljenje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • basto 26.05.2008.

    pa gospodo novinari,ako je covjek lijepo zamolio da mu se postedi privatnost,pa postujte to!!! Pustite ga da u miru prozivi to kratko vrijeme,a ne svako drugi dan tekstovi: Ako mu rak predje na mozak, umrijet ce!, Bolest ga je osusila!, Prozivljava posljednje dane!...itd.Stvarno ste lesinari!

  • ravenlenore 26.05.2008.

    naslov je prestrasan. sramite se.

  • tajnamoja 26.05.2008.

    Ne kužim te odvratne naslove u vezi oboljelog od raka, naravno da ga je bolest osušila, i da mu je teško, zato se ta opaka bolest i zove rak. I oboljeli od raka smiju kud hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare