To je to što me zanima!

Patrick Swayze: Uplašen sam i pitam se zašto ja

Glumac je demantirao navode kako se nalazi na samrti. Priznaje da je ljutit zbog bolesti, ali ne želi da ga to omete u proživljavanju zadnjih trenutaka
Vidi originalni članak

Američkom glumcu Patricku Swayzeju (56) dijagnosticirali su rak gušterače prije godinu dana. Otad se rak proširio i na jetra. Glumac i plesač nedavno je dao prvi intervju nakon dijagnoze u kojem se osvrće na borbu s opakom bolešću.
- Možete se kladiti da prolazim kroz pakao. Prestrašen sam i ljutit i pitam se zašto ja - izjavio je u intervjuu Barbari Walters. Priznaje kako mu je ostalo još malo vremena. Vjeruje statističkim podacima koji mu prognoziraju još dvije godine života. Patrick je nedavno završio snimanje serije "Zvijer" u Chicagu, a tijekom pet mjeseci snimanja propustio je samo jedan dan na poslu. Svo to vrijeme radio je bez analgetika u želji da mu oni ne utječu na glumačku izvedbu. Glumac je odbacio navode o tome da je na samrti.
- Ne bojim se smrti. I dalje sanjam o budućnosti, o dugom i zdravom životu. Životu koji neću proživljavati u sjeni raka, nego na svjetlu - izjavio je glumac dok je uz njega sjedila supruga Lisa Niemi (53) držeći ga za ruku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Goge61 07.01.2009.

    Veliki glumac i jedan od rijetkih za koje se nikada nisu vezali bilo kakavi skandali! Već su ga i pokapali prije par mjeseci!!! Ribice brini o zdravlju..ne dao Bog nikome!!!

  • sokrates 07.01.2009.

    Veliko, veliko glumačko ime! Želim mu sretan život pa koliko Bog odredi!

  • Andriana 07.01.2009.

    Ribice, čudan ti je komentar. Pa svakome su njegovi problemi najveći. Vjerujem da bi se i ti pitala \"zašto baš ja\", da saznaš da si smrtno bolesna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare