To je to što me zanima!

Patrick Swayze zbog raka pao na tek 47,6 kilograma

Glumac izgleda kao sjena starog sebe. Borba s tumorom uzela je svoj danak, ali Swayze i dalje ne gubi nadu te nastoji živjeti pozitivno dan po dan
Vidi originalni članak

Nešto više od godinu dana nakon što su mu dijagnosticirali rak gušterače, Patrick Swayze (56) se tjelesno gotovo "prepolovio". Američki tabloid National Enquirer, koji je na naslovnici objavio sliku sablasno mršavog Patricka, tvrdi da je glumac pao na samo 47,6 kilograma. Unatoč tome kako izgleda, napisali su da svoju borbu s rakom vodi dan po dan te kako nastoji biti pozitivan.
- Znate što, on radi ono što i svi drugi. Bori se kako bi doživio novi dan. Nema na leđima napisan rok trajanja, kao što to nitko od nas nema. Zna da će umrijeti jednog dana i pomirio se s tim - rekla je njegova kolegica iz hit-filma "Duh" Whoopi Goldberg.
Prije tri mjeseca Patrick je dao intervju u kojem je priznao da se boji, da je ljutit i da se pita "Zašto ja?".
- Možete se kladiti da sada prolazim kroz pakao i da sam vidio tek početak onog što me čeka - ispričao je tada Swayze.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • berny_sinara 10.04.2009.

    dakle meni ga je zao al kako kaze Max ri ...da ga bar puste na miru ovako moj deda je umro od raka prostate i uglavnom ja mislim da je slika lazna jer taj tabloid radi sve da zaradi pare pogotovo taj...covjek smrsavi od bolesti da al ne tolko ;S znam jer je moj deda isto umro od te bolesti a nije bio tak mrsav pao je sa 70 na 60 kg ... ma onaj program photshop radi cuda :S mogu napraviti neznam od sebe da izgledam visoka i krsna :S to je primjer

  • Franjo-Gunja 10.04.2009.

    Šteta odličan glumac! Zato živimo život dok smo zdravi! Bolest nebira ona vreba! Patrick NEDAJ SE,BORI SE!!!!

  • axlica 10.04.2009.

    kiki 09 ta ženska je svoje umiranje pretvorila u doslovan medijski cirkus i to je stvarno odvratno. i stotine ljudi dnevno umire od kojekakvih bolesti i neću tugovat za njima jer mi nisu ništa u životu pa tako i ta ženska. a patricka mi je užasno žao jer je predobar glumac i mislim da bi još dosta mogao postić ali eto, dogodilo se ovo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare