To je to što me zanima!

Pauza na snimanju: Courtney Cox uživa u bikiniju s kolegom

Glumica trenutačno na Bahamima snima seriju Cougar Town. U pauzi snimanja sunčala se u društvu kolege Josha Hopkinsa koji je objavio fotografije na Twitteru
Vidi originalni članak

Courtney Cox (48) trenutačno je zaokupirana snimanjem TV serije 'Cougar Town'. No glumica je uspjela odvojiti neko vrijeme za opuštanje na plaži na Bahamima u društvu glumca Josha Hopkinsa i ostale glumačke ekipe. Josh, koji u seriji glumi vlasnika puba Graysona Ellisa, objavio je fotografiju na kojoj se glumica i on sunčaju na ležaljkama. Na jednoj od fotografija glumica ima ljubičasti bikini, a na drugoj crno-bijeli. Pred glumicom su u posljednje vrijeme bili stresni mjeseci. U TV showovima je promovirala film 'Tall Hot Blonde' u kojem glumi i koji je režirala.

Početkom lipnja David Arquette, s kojim ne živi već dvije godine, podnio je zahtjev za rastavu točno na njihovu 13. godišnjicu braka. Prema pisanju New York Daily Newsa, oboje žele skrbništvo nad kćeri Coco (8).

- On je to učinio? Bože moj, nisam znala - odgovorila je sarkastičnim tonom glumica na pitanje je li bila iznenađena kada je Arquette zatražio rastavu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marija1411 30.06.2012.

    bar ne izgleda plastično kao njene kolegice

  • feba 30.06.2012.

    Uživa u bikiniju?Onda je malo blesava jer uživa se u odmoru,suncu,plivanju ili novinar loše prevodi engleski.

  • Ovca009 29.06.2012.

    Uziva u bikiniju kao sto ja uzivam u piletini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare