To je to što me zanima!

Pavel ima 'Dobru stvar': Pjesma sadrži baš sve; dobru melodiju, plesni ritam i zarazan refren

Od prvog trena sam znala da je hit materijal, plesna i zabavna, stoga ni spot nije smio biti drugačiji. Gonzo je po meni napravio najbolji spot za nas, jedno od najdražih snimanja definitivno, kaže Tonka
Vidi originalni članak

Nakon velike uspješnice ‘Dani koji sjaje’ kojom su Pavel najavili svoj novi, sedmi studijski album, Pavel nam donosi i drugi singl s nadolazećeg albuma, prilično drugačiji od bilo čega što je Pavel dosad snimio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

‘’Dobra stvar’’ je jedina Pavelova plesna disco pop pjesma i zato je još i više volim’’ – poručio je njezin autor Aljoša Šerić, kojem su se u aranžmanu pridružili stalni suradnik i producent Jere Šešelja, dok aranžmani gudača nose potpis Dalibora Grubačevića. 

Režiju video spota potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a plesni ritam pjesme pretočen je u isti takav video, koji je bendu, kažu, najbolji do sada. 

- Dobra stvar se kuhala jako dugo, još od mog samostalnog albuma i napokon sam je dočekala! Ta pjesma ima sve, dobru melodiju, plesni ritam i zarazan refren. Od prvog trena sam znala da je hit materijal, plesna i zabavna, stoga ni spot nije smio biti drugačiji. Gonzo je po meni napravio najbolji spot za nas, jedno od najdražih snimanja definitivno – poručila je Tonka o novoj pjesmi. 

Za make up je zaslužna Ivana Medenjak, za frizuru salon Collete, a za styling Marija Cvitanović. Montažu i postprodukciju spota potpisuje Marko Šuvak Martinović, a asistent kamere bio je Antonio Golub. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pluton 09 04.11.2022.

    Imali su jako dobre a ovo zadnje ne valja

  • OBJEKTIVNIopettu 13.10.2022.

    Zarazih se odmah na pocetku. Toliko je iritantna da ne mogu preslusati pjesmu i da hocu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare