To je to što me zanima!

Pažanin raznježio fotografijom s nećakom: 'Divni ste, paše ti'

Poznati kuhar uživao je ljetos na plaži, no dolaskom jeseni došao je kraj i morskim radostima. Sada je 'pobjegao' u kuću pa uživa u radostima sa svojim nećakom
Vidi originalni članak

Jedan od omiljenijih hrvatskih kuhara i član žirija u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Ivan Pažanin (35), na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije svojih specijaliteta, ali i one iz privatnog života.

POGLEDAJTE VIDEO: Pažanin objasnio kako se radi kruh bez kvasca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nerijetko objavljuje i fotografije sa svojim nećakom, kojeg rado pazi i s kojim se igra. Nedavno se pohvalio kako ga je počeo učiti kuhati, a dečki su sada uživali u partiji šaha.

- Tko ne voli igrati šah - napisao je Pažanin u opis fotografije na kojoj nećaku pokazuje šahovsku figuricu.

'KUŠIN MI JE STINA' Ivan Pažanin pozirao je na plaži pa je pokazao brojne tetovaže...

Objavom je raznježio svoje pratitelje, a neki su mu poručili kako mu dijete dobro stoji.

- Divni ste. Paše ti - neki su od komentara.

Do sada je najviše fotografija 'okinuo' uživajući na plaži, no s jesenskim vremenom morskim je radostima došao kraj. 'Sakrio' se u kuću i uživa u društvu nećaka.

No i dalje su neizostavni njegovi savjeti o kuhanju, a česte su fotografije i njegovih treninga. Kad se čovjek dobro najede, važno je napraviti i trening, čega se Pažanin pridržava. 

- Pamtim, pratim, trudim se... Ali koliko jedem, triba bi dvadeset sati dnevno trenirati. Sve mi se prima - našalio se poznati kuhar jednom prilikom. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ružica321 29.09.2020.

    Sakupljač lajkova..

Komentiraj...
Vidi sve komentare