To je to što me zanima!

Pazi na modu, ne i na zdravlje: Paris nosi dijamantnu masku

Hilton se na večeri pojavila sa zaštitnom maskom ukrašenom dijamantima, koja ne zadovoljava ni osnovne zdravstvene standarde. Bogatašici su se smijali, ali njoj je željeni stil ionako bio važniji.
Vidi originalni članak

Mnogima omražena bogatašica i nasljednica lanca hotela Hilton u Los Angelesu se u društvu dečka i prijatelja pojavila na večeri sa zaštitnom maskom, koju je bilo nemoguće ne primijetiti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paris (39) je prošetala u bijeloj čipkastoj haljini, a svi su se smijali njezinoj maski. S obzirom na to da su rupice koje maska ima vidljivo prevelike, maska je eventualno poslužila kao modni dodatak, dok se Hilton prije samo nekoliko dana u gradu pojavila bez ikakve zaštite.

Bogatašica se zabavljala s dečkom Carterom Reumom i svojim društvom, a on je prvi njezin poznati odabranik nakon prekida sa zaručnikom Chrisom Zylkom krajem 2018. godine.

PREKINULA ZARUKE S CHRISOM Paris Hilton ponovno slobodna: 'Sve se događa s razlogom...'

Izvori bliski paru za američke su medije istaknuli kako Paris i Carter uživaju u zajedničkom društvu, a prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na dodjeli Zlatnih globusa. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare