To je to što me zanima!

Pazi što želiš: Nemeš je na otpadu, Marijana opet u kući

Nemeš je Velikog Brata molio da ode umjesto Marijane na otpad, a želja mu se i ispunila. Naime, Veliki Brat je opet odlučio zamijeniti mjesto stanovanja ukućana
Vidi originalni članak

Veliki Brat odlučio je iznenaditi ukućane nakon što je napravio zamjenu sa stanarima iz otpada i luksuzne kuće. Naime, nove 'otpadnike' Veliki Brat je opet odlučio vratiti u luksuznu kuću, a sa starim 'otpadnicima' na otpad su ovoga puta otišli Ema, George i Nemeš. Soraja, Duško, Nirmal i Dragana bili su u šoku kad im je Big Brother rekao da je pogriješio kad ih je poslao u veliku kuću. Dražen i Slavica bili su sretni zbog povratka u svoj stari dom. 

Dirljiv susret Marijane i Nemeša

Prilikom preokreta Nemeš i Marijana su imali driljiv susret. Naime, kad su se mimoišli u prolazu čvrsto su se zagrlili, a na njihovim licima se vidjelo da im je teško pala njihova odvojenost. Marijana mu je uspjela reći da ga je sanjala, a on je dodao da nije mogao spavati jer se brinuo kako je njoj na otpadu.

Nemeš je Velikog Brata prije ovog preokreta molio da ode umjesto Marijane na otpad, a želja mu se ispunila. 

Prvoaprilska šala

Sreća stanara je kratko trajala jer dok su se stari stanari luksuzne kuće ponovno navikavali na svoje stare obaveze, javio im se Veliki Brat i obavijestio ih kako je riječ o prvoaprilskoj šali. Većina njih je takvu situaciju i očekivala, pa nitko nije burno reagirao, ali su bili razočarani. Najviše je bio razočaran Nemeš koji se htio zamijeniti s Marijanom. Ponovno su spremili svoje stvari i zamijenili mjesto stanovanja.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • MajaSomić 08.04.2011.

    Kako li je samo lijepo Marijaninom muzu gledati na tv-u tu divnu ljubavnu pricu...koliko smeće od čovjeka moras biti da napravis tako nesto??

  • šamar 04.04.2011.

    vodite ljubav a ne rat!!! navijam za nemesa i marijanu...weeeee

  • ines77 04.04.2011.

    marijana = žena,majka,dr*ljica,hahahahhahah :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare