To je to što me zanima!

'Pažnju mogu privući zakopčana do grla. Uvijek se obučem tako da sam sebi seksi i poželjna...'

Sigurno mojoj djeci nekad nije bila draga neka moja kombinacija, ali se radi o tome da sam ja osoba koja ima integritet i kredibilitet. To je iznad toga dopada li se njima u tom trenutku nešto ili ne, smatra Borna
Vidi originalni članak

Bivša modna dizajnerica i životna savjetnica, Borna Kotromanić (46), jedna je od najkontroverznijih ličnosti na hrvatskoj sceni. Za to su uglavnom zaslužne njezine odjevne kombinacije.

- Ja se uvijek obučem tako da sam sebi seksi i poželjna. Moje provokativno odijevanje nema nikakve veze s privlačenjem muške pažnje, jer ja mogu privući pažnju i zakopčana do grla - rekla je za Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodala je kako stalno reciklira garderobu.

- U ormaru nemam ništa dulje od dvije godine - poručila je.

A evo što o njezinim stajlinzima misle četvorica sinova.

FOTO: PRIVUKLA PAŽNJU Provokativna Borna: U mini topu prošetala centrom Zagreba

- Sigurno mojoj djeci nekad nije bila draga neka moja kombinacija, ali se radi o tome da sam ja osoba koja ima integritet i kredibilitet. To je iznad toga dopada li se njima u tom trenutku nešto ili ne, jer ne dopada se ni meni svaki put njihova frizura ili kombinacija - objasnila je.

Kaže kako danas svi znaju tko je Borna.

- Kad otvoriš bocu Coca-Cole, znaš kakav ima okus. Tako i kad vidiš Bornu, znaš što očekivati - zaključila je kroz smijeh.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 04.10.2020.

    Što je u životu napravila, da bi bila životna savjetnica, i da bi stalno bila po novinama, kao zvijezda. Osim što je podjelila imovinu, jednog od mnogobrojnih Franjinih ratnih profitera.

  • barica_30 04.10.2020.

    Ovoj ženi kronično nedostaje ku...c!

  • jurekcmok 04.10.2020.

    Prava macka!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare