To je to što me zanima!

'Pedeset nijansi sive' najbolje je otvaranje filma u Hrvatskoj

Film koji je postao svjetska senzacija i prije dolaska u kina, nakon prvog vi­kenda prikazivanja u Hrvatskoj svoj je zvjezdani status potvrdio i brojkom
Vidi originalni članak

Naime, '50 nijansi sive' ostvario je najbolje otvaranje u 2015. te ujedno i najbolje otvaranje svih vremena u Lijepoj našoj sa zaradom od 2,237.565 kuna. Zbrojem ulaznica prodanih u pretprodaji te na dane prikazivanja za vikend koji je obilježilo Valentinovo film '50 nijansi sive' pogledalo je 66.545 gledatelja čime se ova sasvim originalna ljubav­na priča snimljena prema istoimenom bestselleru E. L. James upisala zlatnim slovima u povijest hrvatskog kinoprikazivaštva.  

Da zanimanje za g. Greya ne jenjava dokazuju brojne rasprodane kinodvo­rane do kraja sljedećeg tjedna kao i mediji koji ne prestaju pratiti sve veza­no uz ovaj intrigantni naslov. '50 nijansi sive' može se pohvaliti i da je do sada zaradio 158 milijuna dolara na 58 teritorija na kojima se počeo prikazivati što je najuspješniji međunarodni rezultat filma R oznake u povijesti.

Film '50 nijansi sive' prikazuje se u hrvatskim kinima od 12. veljače u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Svjetski uspjeh '50 nijansi sive' popraćen je identičnim uspjehom hrvatske trilogije koja je sada spojena u jednu knjigu autorice Marije Horvat 'Tri boje: Crna, crvena, bijela'. Ovu seksi, šokantnu i neodoljivu knjigu možete nabaviti na Mondo.hr-u za 49,90 kuna. Osim na Mondu, knjiga je dostupna i na kioscima. Uz hrvatsku verziju, na Mondo.hr-u po popularnoj cijeni možete nabaviti i originalnu trilogiju '50 nijansi' autorice E. L. James.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • julia04 17.02.2015.

    dobili smo komediju, a ne eroticnu dramu, da nisam citala knjigu bija bi ok ovako nista nesto ..

  • El Tractor 17.02.2015.

    Ocjena filma na imdb-u je 4 od za sada 56000 ljudi što je jako loše, mislim neko će reći da to nije mjerilo, ali ja kad pogledam film onda mi se gotovo uvijek ocjene poklope sa ocjenama na imdb-u.

  • RollingTeleport 16.02.2015.

    cura me odvukla, mislia san da ce bar sexa bit, a ono vise ima sexa u traileru nega u filmu. los za poludit

Komentiraj...
Vidi sve komentare