To je to što me zanima!

Pedja Bajović prvi je 'balkanski mozak' u društvu najboljih stand-up komičara u svijetu

Pedja je postao dio američke produkcije Comedy Dynamics koja na svojim platformama sadrži stand-up komediju u obliku videoformata. Bajović je dio kataloga pod nazivom 'The Balkan Brain'.
Vidi originalni članak

Komičar Pedja Bajović postao je dio Comedy Dynamicsa, najveće neovisna produkcije i distribucije stand-up komedije u svijetu. Prvi je Balkanac kojemu je to uspjelo, a videozapis njegovih najboljih fora traje sat vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pedja je započeo karijeru komičara 2005., a njegov dosadašnji rad rezultirao je s nekoliko predstava: 'S nogu', 'Muškarac', 'Rok trajanja' i 'The Balkan Brain' na engleskom, koja je sad dobila svoj videoformat na Comedy Dynamicsu.

Pionir je hrvatske i regionalne stand-up komedije sanjao je jednog dana gledati nastupe komičara kao što su Pablo Francisco (47) i Paul Rodriguez (66), a danas su mu kolege.

PROMO Akcija #STANDUPZAKLIMU!

Komičar je u siječnju 2019. obilježio 15 godina karijere uz svoj Best Of Show koji je nazvao 'NAJBOLJI’ sat i kusur.

Pedji je pandemija otvorila nove načine širenja smijeha, pa je uz nastupe uživo počeo raditi online, pa nakon toga i videouratke koji ne moraju biti uživo. Postavši dio Comedy Dynamicsa postigao je izniman uspjeh, pa će se 'balkanskom mozgu' sada moći nasmijati diljem Amerike.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare