To je to što me zanima!

Pejić ima konkurenciju: Lea T nosi i revije kupaćih kostima

Brazilski brand Blue Man angažirao ju je da nosi njihovu kolekciju kupaćih kostima. Modnom pistom u Sao Paulu hodala je opušteno i samouvjereno, ponosna na sebe
Vidi originalni članak

Rođena je 1983. kao dječak. Njen otac, poznati brazilski nogometaš Toninho Cerezo (56) dao joj je ime Leandro. U pubertetu je primijetila da je privlače i dječaci i djevojke, no sa seksualnošću nije eksperimentirala dok nije navršila 20. Operaciju promjene spola najavila je za ožujak ove godine. Leonardo je sad Lea T, gdje T predstavlja transeksualno. Njen otac nije sretan zbog njenog izbora, no ostatak obitelji je podržava.

Otkrio ju je Givenchyjev dizajner  Riccardo Tisci pa je krajem 2010. postala zaštitno lice tog branda. Prvu reviju nosila je u siječnju ove godine. Nosila je kolekciju Alexandrea Herchcovitcha na Tjednu mode u Sao Paulu.

Nosi reviju za revijom

Prošli tjedan nosila je reviju u Sao Paulu. Brazilski brand Blue Man angažirao ju je da nosi njihovu kolekciju kupaćih kostima. Modnom pistom hodala je opušteno i samouvjereno, ponosna na svoje tijelo i sve u vezi sebe.

Proslavila se nakon što je gostovala u Oprah Winfrey showu u kojem je otkrila neke trikove koje koristi kako bi kamuflirala muške dijelove tijela kad snima editorijale u seksi rublju. Snimila je editorijale za Vogue, Hercules Magazine, Interview Magazine, Cover Magazine i Love Magazine. Na jednoj naslovnici Love Magazinea ljubila se s Kate Moss (42). Internetska stranica Models.com stavila ju je na 42. mjesto na listi od top 50 ženskih modela na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • juran 06.06.2011.

    Tijelo kakvo bi poželjelo većina žena... Ali sve u svemu, sve je to morbidno

  • Mona_Ly 06.06.2011.

    btw. ružna/ružan je!!! Nutela, prst gore :)

  • Mona_Ly 06.06.2011.

    Valentina, nebitna si hahahha. Traže ju jer je danas IN furati bolesno-izopačeni stil.Nemam ništa protiv onih koji mijenjaju spol, da me se ne shvati krivo, ali prezentirati to kao ponos, ljepotu i slično tome je zbilja bolesno. U isti koš s istospolnim brakovima!!! Ništa više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare