To je to što me zanima!

Penelope Cruz rodila je kćer istog dana kao Kate Middleton

Glumica je u ponedjeljak stigla u bolnicu u Madridu u kojoj je rodila kćer. Javieru Bardemu i njoj to je drugo dijete, već imaju dvogodišnjeg sina Leonarda
Vidi originalni članak

Oskarovka je u ponedjeljak, 22. srpnja, istog dana kada je na svijet stigla kraljevska beba, rodila djevojčicu. Penelope Cruz (39) završila je u Rubert Internacional bolnici u Madridu istog dana kad i Kate Middleton (31), koja je u bolnici St. Mary u Londonu rodila dječaka. Glumica je rodila djevojčicu, a suprugu Javieru Bardemu i njoj to je drugo dijete.

Par već ima sina Leonarda (2), koji je rođen u bolnici Cedars Sinai u Los Angelesu 2011. godine. Oskarovka je u subotu, samo dva dana prije poroda, snimljena na Los Veranos de la Villa glazbenom festivalu u Madridu. Odlično raspoložena glumica pokazala je ogromni trudnički trbuh u pripijenoj bijeloj majici.

Španjolka je 2007. godine započela vezu s glumcem, a par se vjenčao početkom srpnja 2010. godine na intimnoj ceremoniji u prijateljevom domu na Bahamima.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • emilyyy 23.07.2013.

    po meni jedna od najlijepših žena svijeta sretno sa bebicom:)

  • Galeb i ja 23.07.2013.

    A moj sin se istoga dana usro u gace.

  • kotangens_1 23.07.2013.

    ajmee šta sad ako je rodila na isti dan ko i ta kate, šta se svi dive toj royal familiji, što su oni superiorniji od penelope, nek je dijete zdravo i sretno, a to kad je rođeno, kakve to ima veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare