To je to što me zanima!

Penny iz 'Teorije velikog praska' zeznula je i drugog muža: Neće dobiti ništa od 632 milijuna kn

Usprkos dubokoj ljubavi i međusobnom poštovanju, shvatili smo da su nas trenutni putevi odveli u suprotnim smjerovima, napisali su početkom rujna na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Glumica Kaley Cuoco (35) nedavno je objavila da se razvodi s jahačem Karlom Cookom (30) nakon tri godine braka. Glumica je najpoznatija po ulozi Penny iz serija 'Teorija velikog praska'.

U javnost je procurio dokument u kojem stoji kako je glumica od suda zatražila da se bivšem suprugu uskrati bilo kakva financijska potpora i to na temelju njihovog predbračnog ugovora. 

Dvojac je potpisao ugovor, koji će imati značajnu težinu tijekom njihova razvoda. Potpisali su ga prije vjenčanja 2018. i zbog njega, glumica 'teška' oko 100 milijuna dolara, neće morati dijeliti novac s bivšim. Sličan ugovor spasio je njezino bogatstvo i 2015. godine, kada se razvela od prvog supruga Ryana Sweetinga.

- Usprkos dubokoj ljubavi i međusobnom poštovanju, shvatili smo da su nas trenutni putevi odveli u suprotnim smjerovima. S obzirom da smo oboje javno podijelili velik dio svog putovanja, iako bi radije taj aspekt svog osobnog života zadržali privatnim, odlučili smo zajedno objaviti našu istinu. Nema ljutnje ili neprijateljstva, naprotiv - istaknuli su na društvenim mrežama bivši supružnici početkom rujna. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 20.04.2022.

    obzirom kako su posloženi društvni odnosi brakovi više ne služe ničemu osim davanja posla odvjetnicima. svakom muškarcu koji si je sam sposoban osigurati normalnu existenciju ne bih savjetovao brak. pogotovo ne ako je poslovno uspješniji od prosjeka. samo u izuzetnim situacijama uz obvezan predbračni ugovor. međutim mora biti svjestan da ga predbračni neće zaštiti od emocionalnih ucjena i manipulacija kojima će biti izložen, a koje mogu značajno utjecati na kvalitetu života i radnu sposobnost. žene se jednostavno time bave, to je njihova platforma djelovanja.

  • Krušo Hagur 10.09.2021.

    Da je obrnuto, da je on bogat i da joj ne da ni lipe, ne bi se ni udala za njega.

  • Turbojunkie 10.09.2021.

    Nije mu dala ni Pennya? Sramotno, da se stariji frajer rastaje od mlađe ženske uzeli bi mu pola imovine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare