To je to što me zanima!

Peppersi oduševili svirkom: Hvala vam što ste nas primili

Nakon svirke koja je trajala sat i 15 minuta, rokeri su se vratili na bis s predgrupom 2Cellos. Fanove su za kraj razgalili pjesmama 'Give It Away' i 'Californication'
Vidi originalni članak

Oko 30 000 Zagrepčana i obožavatelja iz cijele regije Red Hot Chili Peppersi su oduševili već drugom pjesmom 'Around The World'. Nastavili su starim hitom 'Snow', nakon čega je pjevač Anthony Kiedis pozdravio publiku. Red Hot Chili Peppersi nerijetko odsviraju cijeli koncert bez ikakvog obraćanja publici, ali Zagrepčanima je basist Flea učinio rijetku čast.

- Dobra večer Hrvatska, prvi put se vidimo. Hvala što ste nas primili - rekao je.

Anthony Kiedis ubrzo je skinuo široku bijelu majicu i na veselje brojnih obožavateljica pokazao torzo. Iako na ovoj turneji promoviraju novi album, Red Hot Chili Peppersi su se u Zagrebu uglavnom držali provjerenih hitova, a na pozornici zvuče jednako moćno kao i sa studijske snimke.

Odsvirali su i 'Under the Bridge' te se nakon sat i 15 minuta odjavili, a obožavatelji su ih neumorno zvali dok se na ekranima vrtila hrvatska zastava. Vratili su se na bis s predgrupom 2Cellos. Zagrepčane su za kraj razgalili pjesmama 'Give It Away' i 'Californication'. Koncert je naposljetku trajao oko dva sata.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • sljivovica_1 30.08.2012.

    bilo je odlično hebeno prehebenooooooooooooooooo

  • GOGS_3 30.08.2012.

    Evo vam iz prve ruke - koncert je trajao puna 2 sata, točnije od 21:32 ( po mojem satu ) pa do 23:35! Svirali su najviše stare stvari ( koje su BY THE WAY puno bolje od novih )! Jedino kaj mi nije bilo po guštu je kaj sam bila predaleko od pozornice al ko mi kriv kad nismo došle kampirat u 7 ujutro! Meni je bilo predobro, navrištala sam se ko luda, uostalom kak si sam stvoriš atmosferu takva ti je! Uostalom, bolje pol sata na Peppersima nego 4 sata na Rozgi! I rest my case! -.-

  • tommyri 30.08.2012.

    spominjete cijenu karte??? prvi put su u HR i mislim da nikad više.30 000 ljudi ako ne i više je dalo toliko novaca a vama je skupa? dajte molim vas išli ste na bobana rajovića di je karta 20kn i sad mislite da ce za pepperse bit 50kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare