To je to što me zanima!

Perčin o Šišljagiću: Pametan je i obrazovan frajer, sretna sam

Na pitanje što se ženama dogodi da su u vezi s čovjekom poput Vladimira, Jelena je odgovorila da imaju sreće jer upoznaju pravog pametnog frajera, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

OMG, pa što se događa ženama da si ovo dozvole u životu, komentar je o vezi Jelene Perčin (33) i Vladimira Šišljagića na Facebooku. 

Nakon što je njena veza s političarem, koja navodno traje već dulje vrijeme, otkrivena, glumica je osjetila potrebu odgovoriti svima onima kojima nije jasno što vidi u Šišljagiću, koji je od nje stariji čak 24 godine. 

- Imaju sreće, pa upoznaju pametnog i obrazovanog frajera. I sretne su - odgovorila je Perčin 'dežurnim dušebrižnicima' na pitanje s početka teksta, piše Jutarnji list.

Šišljagić se prije četiri godine rastao od supruge Jadranke, liječnice, a Jelena se 2011. rastala od poduzetnika Kristijana Babića s kojim ima kćer Lotu. 

Idi na 24sata

Komentari 247

  • Misika 02.07.2014.

    Cestitam ti na izboru tvoga tkz. frajera!

  • veroljubvekic323 29.06.2014.

    Jelena ostavi se te starudije tog babca dođi meni na druženje

  • balcanicus 28.06.2014.

    Mare Že Bon. Zašto je žena knjiga nepročitana? Jer kad bi je pročitali nebi ništa posebnoga našli. Sigurnost i moć, e to lomi sve zidove. To je žena. A samilost, e to se kod žena javlja tamo negdje oko 50te u klimakteriju, kad im ništa drugo ne ostane. Onda se učlane u BaBe ili odu u Međugorje. Do tada nema milosti. Gazi se preko leševa. Sigurnost i moć! Pa makar to bio djedica. Frajer????? LOL! Sad će salva ženskih minusa. Istina boli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare