To je to što me zanima!

Perčin o vezi sa Šišljagićem: Koja nova ljubav? Sama sam

Mudro šutim i znam svoju priču. Ljubavni život ne komentiram, zaključila je Jelena Perčin koja zbog posla osječkom HNK trenutačno živi na relaciji Zagreb - Osijek
Vidi originalni članak

Glumica, koju se od ljeta povezuje s osječko-baranjskim županom Vladimirom Šišljagićem (57), za Tportal je odlučila demantirati sva nagađanja o njihovoj vezi. Jelena Perčin iznenađeno je odgovorila na pitanje je li sretna s novom ljubavi. 

- Nemam ljubavi. Sama sam - rekla je glumica. 

'Mudro šutim i znam svoju priču'

Par je više puta snimljen zajedno, u zagrljaju, a i kako zajedno izlaze iz njezinog stana u Osijeku. Šišljagić je prošle subote, nakon 'Večeri vina i umjetnosti', uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola, a šuškalo se i da je Jelena te večeri bila s njim. 

- Mudro šutim i znam svoju priču. Ljubavni život ne komentiram - zaključila je Jelena. Glumica zbog stalnog angažmana u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu trenutačno živi na relaciji Zagreb-Osijek. Glumi u čak četiri predstave. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • medoribica 23.10.2014.

    stalno o tim slikama.... te u zagrljaju te iz stana izlaze..... a gdi su slike?! ovako je to samo na nivou "Bara i Štefa na plotu" kako bi rekao moj profa.....

  • svanuće 23.10.2014.

    Pa zar baš njega,ne vjerujem .

  • Belzebub 23.10.2014.

    TrenutaĆno...hm, onda dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare