To je to što me zanima!

Pero nakon izlaska iz 'Života na vagi' pronašao ljubav: 'Znamo se već duže, bili smo prijatelji..'

Pero je ove sezone u 'Životu na vagi' transformirao svoj izgled, a nakon izlaska se i zaljubio
Vidi originalni članak

Pero Jukić ove je sezone sudjelovao u showu 'Život na vagi'. Tamo je ušao sa 180,5 kilograma, a tijekom emisije je izgubio 42,4 kilograma, što je 23,5% tjelesne mase. Njegovu transformaciju obilježili su brojni usponi i padovi te problemi sa zdravljem, a nakon izlaska iz showa Pero je našao i ljubav.

POBJEDNIK OSVAJA 20.000 EURA Bliži se finale 'Života na vagi', a treneri najavljuju napetost: 'Ne znam na koga bismo se kladili!'

- Poznajemo se više od 20 godina. Neko vrijeme smo se dogovarali da ćemo se naći na piću kao stari prijatelji. No, nikako se nismo mogli dogovoriti, a ja sam taman ušao u 'Život na vagi'. Javio sam joj se kada sam izašao. Počelo je kao prijateljstvo, a sada smo u vezi - otkrio je za RTL.

Pero je prije nekoliko ciklusa ispao iz showa, a nakon izlaska život mu se promijenio. Trenutno je u sretnoj vezi, a otkrio je kako ne živi zajedno s djevojkom.

SMATRA DA NIJE FER Jure dobio na kilaži pa napustio 'Život na vagi': 'Trudio sam se i bio u plusu, a neki su gladovali'

- Rano je još - rekao je nedavno.

Inače, nakon napuštanja showa je otkrio kako nije iznenađen izbacivanjem te otkrio kako je njegovo debljanje uopće započelo.

ZADNJE VAGANJE NA BRIJUNIMA Netko ispada iz 'Života na vagi' prije zadnjeg ciklusa: 'Ima ljudi u kući koji su pokvareni i zlobni'

- Nisam toliko razočaran zbog ispadanja, kada sam vidio svoj rezultat znao sam da će me kandidati napisati – ipak sam najjači, imao sam u tom trenutku drugi rezultat. Tako da sam bio potencijalni kandidat za finale i naravno da im u svim kalkulacijama smetam. Ja sam Marie cijelo vrijeme na vagi govorio da će mene izbaciti jer je ona mislila da će nju - ispričao je tada Pero.

 

POGLEDAJTE VIDEO: CHEF STJEPAN IZ MASTERCHEFA ZAIGRAO IGRU S NAMIRNICAMA

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare